Masszőr fog fogadni fájós deréktájjal úgy, hogy nem voltam még vele orvosnál?
Szokott fájni a derekam, mondták nekem többen, hogy próbáljak ki egy masszőrt. Igazából szívesen kipróbálnám csak kérdés, hogy nem fog e elutasítani azzal, hogy előbb vizsgáltassam ki mi okozza.
Hisz gondolom (bár nem értek hozzá) ha sérv áll a háttérben akkor pl teljesen más technikát kell alkalmaznia, mint ha csak izomgörcs állna a háttérben.
Jó, nekem is érdekem ha ki van vizsgálva, de én meg úgy vagyok vele, hogy ha a masszázs működik akkor megkímélem magam az orvoshoz járkálásoktól. Ha nem használ akkor meg elmegyek értelemszerűen és kivizsgáltatom.
#1 legnagyobb ellenségemet se küldeném csontkovácshoz
A masszőr meg tud maszírozni bárkit. Nyilván egy konkrét problemát jobban kezel ha tudja az okot. Nekem pl a nyakam fáj de attól hofy görnyedek és ha a hátamaf maszirozza ki, slmulik. Ha a nyakam akkor semmit nem használ. Ezt orvos deritette ki.
A masszázs mindig csak ideiglenes megoldás. Tehát az orvos ígyis úgyis slkerülhetetlen. A masszázs fellazítja a letapadt izmot, feloldja a görcsöt. De ha neked azt egy csigolyaelmozdulás okozza akkor par hezen belul ugynugy visszamsgy a gorcs. Ha az edzotersmbnw egy rossz technika akkor attol is par het alatt visszamegy. A masszázs nem gyógymód csak fájdalom enyhítés. Kb arra az időszakra jó amíg kiderul mi a baj de már elviselhdtetlen a fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!