Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szemüveget hogyan viselsz...

Szemüveget hogyan viselsz esőben, hogy láss is vele?

Figyelt kérdés

Nekem bő fél éve van szemüvegem, és esőben egy katasztrófa azt hordani, rá esnek a cseppek, és nem látok rendesen. Ha pedig beülök az autóba az esős szemüveggel vezetni, akkor törölgetni kell,de már kipróbáltam mindenféle, törlőkendőt, tisztító löttyöt, pelenkát…stb, csak kenődik a szennyeződés a lencsén és rosszab lesz, mint törlés elött.

Vízcsap alatt szappanos vízzel lesz szép tiszta, de nem hordhatok magammal vízcsapot:-))

35/F

2010. szept. 17. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát igen ez elég kellemetlen valóban. Nekem már 8éve van szemüvegem. Ha pl kutyát sétáltatni megyek vagy bárhova és látom, hogy esik az eső akkor veszek fel egy sapkát vagy esernyőt. Ha meg nincs erre lehetőségem akkor bizony vizes szemüveggel megyek mert úgy még mindig többet látok mint szemüveg nélkül. A nélkül attól tartok élet veszélyes lenne közlekednem :D Bár mikor jégeső volt hazafelé jövet suliból akkor kénytelen voltam levenni.

Az én mostani törlőkendőm is maszatol úgy hogy be kell szereznem egy másikat. Egy idő után maszatolódnak szinte mindig új kell. Amúgy még szoktam papírzsepivel is megtörölni. Annak annyi a hátránya, hogy karcolja a szemüveged főleg ha erősen törlöd. Szóval csak szép szolidan. Az én lencséimen van karcvédő így az enyémen nem látszik meg. Ruha darabbal meg ne is próbálkozz, mert az csak szétkeni. Mindegy milyen legyen az a pólód vagy egy pelenka. Vagy próbáld ki a papírzsepit vagy nézz szét valami jó fajta törlőkendő után. Lehet drágább lesz, de megéri :)

16/l

2010. szept. 17. 20:24
 2/2 anonim válasza:
Póbálj kontaktlencsét. Bár más szempontból macerásabb berakni-kiszedni és nem is túl kényelmes, de meg lehet szokni. Bár és is visszaszoktam normális szemüvegre. Jó ötlet a baseballsapka, de nedvszívó törlő is létezik.
2010. szept. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!