Viselsz szemüveget? Miért?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 20:15
1/17 anonim válasza:
Igen, mert rövidlátó vagyok, de nagyon utálom a szemüveget, de a szememben turkálni sem szeretek, így a kontaklencse ki van zárva.
2/17 anonim válasza:
nem. lusta vagyok elmenni szemészhez. pedig nem ártana, enyhe denevér feeling ha pl. elakarok olvasni egy hirdető táblát, ami kicsit messzebb van..
3/17 anonim válasza:
Igen, mert messzire nem látok, -3.75ös szemem van, szóval igencsak elkél...:(pedig nemszeretem
4/17 anonim válasza:
viselek, mert nem látok messzire. Állandóan kéne hordanom, de csak akkor szoktam ha dolgozom, tévézek és olvasok. Amúgy eszembe nem jut felvenni. Pedig szeretem és jól is áll, de akkor sem. A kontaklencsét nem bírnám elviselni, nem tudnék a szememben turkálni.
5/17 anonim válasza:
Igen,mert én se látok messzire.Viszont én használok kontaktlencsét is,én nagyon szeretem.:)
6/17 anonim válasza:
Igen, mert távolra szinte semmit sem látok szemüveg nélkül. Kicsi korom óta van, már teljesen hozzászoktam, és szerintem egy jó szemüveg öltöztet.
7/17 anonim válasza:
Gyerek korom óta nem látok távolra, nem romlott az óta vészesen sokat, 20 évesen -3,5. És szeretem a szemüvegem:) Ha lencsét hordok nagyritkán, hiányzik..
9/17 anonim válasza:
-4es szemüveget hordok, nagyon szeretem!
10/17 anonim válasza:
Igen, mert nem látök közelre és távolra :) (nem vicceltem) Nekem nincs vele bajom, sose bántam, hogy szemüveges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!