Okothat-e egészségügyi problémát, ha férges gyümölcsből főzünk lekvárt?
Figyelt kérdés
Nem csak a lekvárnál, a befőtteknél is.2022. máj. 15. 13:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
Készült valaha rovar- és féregmentes lekvár vagy befőtt? :-) Szerintem aligha.
Szerinted a ketchup vagy 100% almalé, amit megveszel a boltban, nem egy féregtemető? :-)
2/5 anonim válasza:
Ki nem evett még kukacos almát...? :D
3/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle.
Gyerekkoromban a fene sem (más fiúk sem) törődött azzal, hogy férges-e a gyümölcs (másmilyen nem is volt!), hogy kukacos-e a cseresznye, meggy, barack... Legalább ettünk fehérjét is...
4/5 anonim válasza:
A forralást nem éli túl semmilyen kukac vagy féreg.
5/5 anonim válasza:
A magas hőmérséklet illetve a cukor miatti koncentrátum különbség nem csak a férgeket, de az esetlegesen bennük lévő patogén mikroorganizmusokat is ártalmatlanítják. Ha belegondolsz plusz fehérje :) De viccen kívül nem lesz semmi baj belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!