Miért vettek tőlem vért még egyszer?
Figyelt kérdés
Az orvos még 3 héttel ezelőtt azt mondta,hogy a héten meg lesznek az eredmények ezt követően pedig mentem az eredményekért és azt mondta,hogy elveszett a vér és le kell venni újból azonnal. Lehetséges ez hogy elveszik a vér?
Vagy esetleg valamelyik érték rossz volt csak nem mondták és ha a pénteki is rossz lessz csak azután mondanak majd valamit?
tegnap 20:50
1/5 anonim 

válasza:

Lehet, hogy elkeverték, de nem csak "elveszni" tud a vér, hanem pl. ha véletlen kiesik a cső a laboros kezéből aki dolgozik vele és kifolyik (nagyon ritkán, de megesik), akkor nem tudják felhasználni a vizsgálathoz. Vagy ha esetleg nem volt elég, stb.
2/5 A kérdező kommentje:
De 1 héttel a vérvétel után voltam ott az eredményekért és azt mkndták hogy a jövő héten lessznek meg,pénteken meg azt mondták hogy el veszett.
tegnap 21:01
3/5 anonim 

válasza:

"Vagy esetleg valamelyik érték rossz volt csak nem mondták és ha a pénteki is rossz lessz csak azután mondanak majd valamit?" Ilyet nem csinálnak. Olyan előfordul, hogy a gép volt hibás és maga a mérés nem sikerült. Vagy tényleg elveszíették a mintát. Vgy felmerült a gyanú, hogy két ember mintáját felcserélték ilyenek egészen gyakoriak.
4/5 anonim 

válasza:

Bármi előfordulhat. Nekem a székletmintás tartályt veszítettél el (benne a mintával), szerencsére könnyen tudtam újat produkálni.
5/5 Ypszilon1980 

válasza:

Elveszett, nincs meg, nincs eredmény, nem is tehetnek olyat, hogy nem árulják el, a betegnek joga van tudni, amúgy meg felkerülne EESZT-be is. Újra levették, elmondták miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!