Mit jelent az, ha a székletvér tesztben a haemaglobin (HG) csik pozitiv?
Figyelt kérdés
tegnap 19:09
1/3 anonim 

válasza:

További vizsgálatok indokoltak, fekély, polip, gyulladás, daganat lehet a háttérben.
2/3 anonim 

válasza:

engem megtükröztek tb-s kereteken belül bódítás meg minden nélkül mert pozitív lett a székletvér, közben meg csak egy kisebb aranyér okozta, és mint kiderült felesleges volt mert nem találtak semmit csak megszenvedtettek. azt is nekem kellett javasolni az orvosnak hogy ugyan akkor már csináljanak egy gyomortükrözést is, akkor derült ki hogy csak reflux miatt voltak panaszaim
3/3 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm. Az kever meg, hogy Két csik van a teszten, az egyik csik HB ez lett pozitiv, a másik TF csik, az meg negativ. Azt meg tudnád mondani, hogy ha a HB pozitiv, az székletvér jelenlétét mutaja ki ? Korábban csak 1 csik volt a teszten, és az egyértelmű volt. Nem tudom mi a HB és mi a TF. ezek egyáltalán a székletvért jelölik?
tegnap 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!