Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élő lányok,ti...

Párkapcsolatban élő lányok,ti szoktatok fingani a pasitok előtt?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 22:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Mi az, hogy fingani? Olvastam már a jelenségről, meg hogy állítólag férfiak szoktak ilyet, bár én ebben nem hiszek! Mi nők sosem szoktunk!
2022. máj. 9. 00:46
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
Szándékosan nem fingok be senki orra alá, családtagoké, barátoké alá sem, nem csak párkapcsolatban. Vécére szeretem tartogatni elsősorban, de a minimum az, hogy ne tartózkodjanak velem egy szobában mások. Nekem nem nagy teher napi néhány alkalommal félrevonulni emiatt, nekik meg cserébe nem kell szagolniuk. A férfitól is ezt várom, kivéve olyan helyzetben, amikor nem tudja kontrollálni (mondjuk álmában).
2022. máj. 9. 01:48
 23/28 anonim ***** válasza:
79%

19# Szerintem ritka infantilis és aljas dolog reggel csesztetni a pasidat - aki különösen szégyenlős- az ejszakai fingjaival.

Nem direkt teszi viszont szégyenli magát.

Te meg evvel élsz vissza.

Stereted egyáltalán őt?

Szekálás, beégetés helyett inkabb emeld meg a segged és nyisd ki az ablakot reggel!

2022. máj. 9. 08:52
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
Én valami anatómiai csoda lehetek, mert nálam ez nem választás kérdése. Képtelen vagyok visszafogni. Olvastam egy kérdést a felnőtt párkapcsolatok kategóriában, ahol egy srác ekézte a barátnőjét, hogy az mekkora tahó, hogy családi, baráti összejövetelekkor is pukizik. Akkor is bazira csodálkoztam... nekem kijön, aminek ki kell.
2022. máj. 9. 09:13
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Sok volt az anál.

(Bocsánat, nem bírtam kihagyni.)

2022. máj. 9. 13:16
 26/28 anonim ***** válasza:
79%

25

:))

Az a helyzet, hogy egyáltalán nem volt.

Persze, vissza tudom tartani és vissza is szoktam, de iszonyúan kell erőlködnöm és utána... hát borzasztó. Nem fáj a hasam, de nagyon kellemetlen.

2022. máj. 9. 13:18
 27/28 anonim ***** válasza:
32%

Mi van azzal a helyzettel, amikor attól félek, hogy más férfi ismerősök előtt véletlenül elpukizom magam?

Szoktam ezen parázni, mikor olyan érzésem van, hogy éppen kellene, mert reflexszerűen kijönne, aminek ki kell...

2022. máj. 13. 21:29
 28/28 anonim válasza:
47%
Mi már több mint 5 éve együtt vagyunk a párommal.Max egy hónap telt el talán miután összejöttünk és már lazán nyomtuk egymás előtt is.Nincs ebbe semmi ciki.Nyilván idegenek füle hallatára nem csinálom de a párom előtt miért kellene szégyellnem? Butaság.
2022. okt. 20. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!