Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élő lányok,ti...

Párkapcsolatban élő lányok,ti szoktatok fingani a pasitok előtt?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 22:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18%

Én szoktam fingani a pasim elött de sohasem hangosat hanem sunyiba de szinte mindig megérzi.Nem szól semmit de látom rajta hogy idegesítheti szerintem.

22L

2022. máj. 8. 23:41
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy nem viseli el. Abszolút intelligencia kérdése az egész, ezen kár vitázni. A lényeg hogy megtalaljak egymást az egymáshoz illő emberek. Általában sikerül szerintem. Egyik párkapcsolat se a fingas miatt fut zátonyra.
2022. máj. 9. 00:00
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
Az az igazi ha egy nő mer fingani a párja előtt, persze nem muszáj ezzel feltűnést keltenie, és a legjobb ha ezért nem kap terrort meg lecseszést! 🤩🤩🤩
2022. máj. 9. 00:05
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
Úgyértettem, nem muszáj olyan eszeveszettül fingania, de sunyiban ki lehet engedni mindenképp én ezt mondom! 🤩🤩🤩
2022. máj. 9. 00:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Eszeveszett sunyi az még belefér, de a hangos fing más emberek előtt az már nem túl kellemes, szóval ennyi 😀😀
2022. máj. 9. 00:08
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy lány nyugodtan fingik és büfög előtted az azt jelenti, hogy szeret,de azt mindenképpen, hogy megbízik benned és "levette az álarcot teljesen". Egyébként mi értelme megjátszani, hogy nem szoktunk fingani mikor köztudott hogy minden élő ember szokott. Ráadásul a fing gyakori vissza tartása nagyon nem használ a vastag bélnek. Volt már olyan bnőm(szigorú neveltetés), akiknél úgy éreztem szó szerint, hogy ciki pisilni is elmenni nem hogy pukizni.... Úgy hogy mindenki nézzen magába egy kicsit! 30/f
2022. máj. 9. 00:13
 17/28 anonim ***** válasza:
65%
A wc az magánszféra, a fürdővízbe ha rajtam múlna, akkor meg lehetne szabadon pukizgatni (tudom kicsit perverz vagyok, és mondanák egyesek hogy még jó hogy nem rajtam múlnak ezek a dolgok! 😀😀😀)
2022. máj. 9. 00:13
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
#16 az nem jó mármint ahol azt írtad, volt olyan barátnőd, ahol pisilni is ciki volt elmenni, nem hogy pukizni...
2022. máj. 9. 00:16
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
A párom nagyon szégyellős ilyen tekintetben (ő a férfi), amikor elmegy a wc-re akkor még a fürdőszoba ajtó közeléből is elzavar, nehogy meghalljam ahogy 💩-ik. De éjszaka meg jó hangosan telefingja a paplant, akkorát pukkan, hogy felébredek rá. Reggel szoktam rá emlékeztetni, hogy mit csinált az éjszaka, olyankor belepirul 😂 szóval mi csak maximum véletlenül szoktunk fingani egymás előtt, direkt soha.
2022. máj. 9. 00:22
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Mennyi képmutató proli van...persze nem finganak mert úriemberek :D grófnők a panelból :D
2022. máj. 9. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!