Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a lányoktól?
Ha arra kerül a sor, hogy beszéljek velük a lehető legrövidebben elintézem. Vagy inkább elkerülöm. Még talán a megszólítás menne, de a beszéd már nem megy sajna. Az alap témák után kimerül a beszélgetés és utána néma csend, nem tudok mit mondani. Én érzem magam kellemetlenül. Meg a csaj töketlennek. Nagyon rossz ez így. De nem csak ettől félek, hanem hogy mit gondol rólam. Az öltözködésemet, meg hogy nem igazán tudom magam megvédeni. Plusz a viselkedésemet. Igazából nem tudom, hogyan kell nőkkel ismerkedni.
18/f
Szerintem ne felj. Kit erdekel mit gondol? Dumaltok egyet, aztan ha nem vagy neki szimpi akkor hanyagoljatok. De hogy ismerjen meg ha nem igy? Adj egy eselyt magadnak. :)
16/L
Mindenkepp valtoztatni kell ha egy lannyal sem megy:D oltozkodesed pl.milyen?
Magabiztosnak kell h legyel aztan megy a tobbi tapasztalatbol mondom:D voltak ilyen srac ismerosiem ha kerdesed van nyugodtan, próbálok tanácsot adni:D
19l
Magabiztos vagyok a munkámban,a pályán
de a lányoknál valamiért nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!