Mi ez a sok ismerkedős kérdés lányoktól itt gyakorin?
Közülük soknak vannak barátaik és szépek, akkor miért van igényük itt valamilyen kapcsolatot keresni amikor a való életben már van vagy könnyedén szerezhetnének barátot vagy társat.
Régebben nagy részt csak fiúk írtak ilyen kérdést. Miért növekedett meg hirtelen a nőktől az ilyen jellegű kérdések.
Nem mintha probléma lenne csak tényleg érdekel.
Szerintem csak nőnek adják ki magukat.
Mondjuk én is itt szoktam ismerkedni nő létemre, a jelenlegi páromat is itt szedtem össze, de én nem vagyok szép :D
Nem véletlenül szokták mondani valamire hogy "túl szép hogy igaz legyen"
Egy szép nőnek valóban nincs szüksége arra hogy itt kapálózzon, hallgass a megérzéseidre és ne hagyd magad bepalizni.
Instagramot is lehet csinálni egy perc alatt kamu képekkel.
Csak akkor tudhatjuk valakiről hogy az-e akinek kiadja magát, ha találkozunk vele. Vagy ha minimum videotelefonálunk.
Én lány vagyok és írtam is ki ilyen kérdést.
Hogy mi motivált? Barátokat akartam szerezni. De mivel mindenki csak szexpart keresett aki hím nemű és írt, így eléggé kiábrándultam ebből.
#8 #9 Ez amúgy logikus. Nem is értem miért nem gondoltam erre. Valamiért meglepődtem ezen de nem tudom miért.
#9 Azért vannak rendes pasik is ezen az oldalon akik nem szexpartnert keresnek. Nem is kell messzire menned például itt a válaszolók közül a 8-as de én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!