Miért vagyok ennyire magamalatt?
Szia!
Ismerős a helyzet. Néhány tényező viszont hiányzik. MIlyen képre? Sima arckép, esetleg valami pózolós, figyelemfelkeltő? A képen láthatadó külsődre tett negatív megjegyzést, vagy a képen látható viselkedésre?
Én anno hülye módjára raktam fel magamról képet a GYIK-re, engem is lehúztak, de csak irigységből. Engem is szíven ütöttek ezek a válaszok, azóta nem hallgatok az ilyen netes semmilyen véleményekre. A való életben mindenki dícsér és ez számít, ja és magadnak kell elhinned hogy nézel ki!
Üdv 17f
jah jah, premenstruációs szindróma.
Én is egyik nap tök depis voltam, meg akartam ölni is magam meg minden, azt képzeltem, hogy ronda vagyok, hülye vagyok és engem mindenki utál, a világnak nincs is szüksége rám. Így kínlódtam egész nap. Már a hülyeségeimntől a barátom is berágott rám :))
Aztán másnap megjött a havim, és elmúltak ezek a hülye gondolataim. Most teljesen Happy vagyok :) pedig lázas is vagyok, meg fáj a torkom, meg taknyos vagyok, szal kicsit influenzás, de akkoris jó kedvem van :)
Szal csak a hormonok játszanak az emberrel, nyugi :)
Aki meg rosszalló megjegyzést tett rád, az meg egy bunkó.
Fogd fel így :)
HALLOD FEJEZD BE A SÍRÁST, NE LÉGY HÜLYE ! :D
Aki mondta, hogy gyönyörű vagy, biztosan úgyis van és tényleg gyönyörű vagy !! Tudod, nagyon-nagyon változó másoknak a véleménye, és lehet irigy, vagy nagyon nem jön be az a típus neki.
PL sokan a tipikus szépfiúkat tartják rondának hiába szépek, másoknak undorító, de attól még jól fog kinézni.
Én fiú létemre is olyan voltam mint Te, tettem is ide fel kérdést, hogy hogy nézek ki és leszóltak mert sokan nem bírták hogy kicsit nyálas a fejem, de azt utálom a legjobban, hogy valaki nem ismeri el a szépségét másnak. Azt senki nem merte mondani h ronda vagy, mert már tudom, hogy nem is vagyok az és jól nézek ki, de volt olyan aki mondta hogy nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezek külsőre de nem vagyok a zsánere. Pl vannak a tipikus modell nők, na nekem k.urvára nem jönnek be, de amikor ezt véleményt mondom, elismerem hogy szép az arcuk, de nem járnék velük, mert nem jönnek be, de attól még szépek maradnak.
Tudod én is sokat gondolkoztam ezen fiú létemre....
az első válaszoló
És most már felmerném rakni bárhova a képem és ha valaki rossz megjegyzést írna, hogy pfujj stb. azt magasról lenézném. A való életbe, ismerős ismeretlen mindig megjegyzi milyen jól nézek ki, az ilyen netes leszólások csak szórakozásnak vedd, ilyen véleményre NE ALAPOZZ! Nekem a szakértők mondták, hogy profi modell lehetnék, jó a profilom stb. (olyanok akiknek semmi hasznuk se lenne belőlem, csak elismertek engem mert nincs is ügynökségük) ezek után én miért törődnék egy netes kis suhanccal? Főleg ha anonim az oldal az meg még a semminél is semmit jelent.
Jól nézek ki, tudom. Akárki akármit mondd, már meggyőzödtem róla és te is megfogsz, és akár te is ilyen nagyarcúvá válsz mint én :D Eljön majd ezaz idő is. NYugi én is voltam olyan helyzetben, amikor azt gondoltam én vagyok a legcsúnyább, ez a kamaszkor. És mégegyszer mondom, bárkinek felmernék rakni egy képet és kiállni hogy igen én vagyok ez és akármit mondasz jól nézek ki :) Ha valaki jóképű vagy szép azt el kell ismerni, meg azt is, hogy bocs, de nem vagy az esetem.
Ennyi.
Még mindig ha nem haradugsz meg írok egy kicsit, hogy kirángassalak ebből a felesleges, hülye depressziódból :D:D
Igaz fiú szemszögéből, de hát talán így is megérted a dolog lényegét. Googlén rákerestem a handsome (jóképű) szóra és találtam egy tényleg jóképű fazont, akiről teszt gyanánt ki írtam egy kérdést, hogy hogy néz ki. A googlén az 5. helyezett, és láthatóan tényleg nagyon jó tulajdonságokkal áldotta meg a sors, és kb. senki nem ismerte el, hogy hát igen jóképű meg helyes, hanem csak pfujj meg ilyesmi válaszokat voltak képesek benyökögni. Én EMO csajokról is megtudom állapítani, hogy a stílusuk egy hányadék, de gyönyörű csajok vannak közöttük. SŐT! Talán az EMO lányok között vannak a legszebbek, de a stílusuk miatt nem kellenének.
Itt a fent említett kérdésem, megnézheted:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__11..
Azóta már megértettem az emberek reagálását, és véleményosztását, és már nem depressziózók ilyenek, hogy jül nézek-e ki vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!