Jól tettem, hogy nem mentem be?
Figyelt kérdés
Két napja fáj a fejem, a torkom reggelente.
Ma mondtam anyunak, és azt mondta hogy menjek el az orvoshoz,mielött még nagyobb "bajom" lesz.
jól tettem hogy nem mentem suliba? kicsit rosszul érzem magam emiatt,hogy mit fog szolni az orvos,hogy nem vagyok még igazából beteg:/
2010. szept. 17. 07:16
1/4 anonim válasza:
Eljött az esküvőnkre egy házaspár kisgyerekkel. Igazából még nem voltak betegek, de mire hazamentek, már igen. 11 embert fertőztek le a 13-ból. Köztük engem, a kismamát és egy 7 hós babát.
Attól, hogy még nem vagy "igazából beteg" rengeteg bacit szétszórsz. Ilyenkor még könnyebb kikezelni a betegséget, mint később, netán szövődményekkel együtt.
3/4 anonim válasza:
te lógós siheder! Bezzeg az én időmben nem mertünk volna ilyet csinálni! Még akkor is elmentünk az oskolába ha 45 fokos lázunk volt,egész arcunk be volt dagadva, vért köhögtünk, mindkét lábunk el volt törve és közben még hasmenésünk is volt!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
Utolsó.
Tudd,hogy nem szoktam lógni a suliból! és olvasd el az első válaszolót.köszi
2010. szept. 17. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!