Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy férjhez mentem? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Igazábólnem is ez a kérdés vagy nem tudom. már évek óta együtt voltam a párommal amikor megismerkedtem az interneten egy sráccal. Nem találkoztunk sokszor kb 3szor a 3év alatt, mióta ismerem, de totál belezúgtam. A párommal voltak problémák voltak szünetek de mindig visszamentem hozzá meg a biztonságba. De őt is szeretem. Tavaly megkérte a kezem és összeházasodtunk már 10hónapja. Akkor is folyamatos kétségeim voltak, hogy jól tettem e, mert a másik srácot is szerettem, majndem minden nap beszéltünk stb. Márciusban aztán összevesztünk és nem kerestük egymást, de nem telt el nap, hogy ne járna a fejemben. Aztán két napja megint megkerestük egymást és azóta újból msn-ezünk. A férjemet szeretem, de nem foglalkozik velem. Alig van szex nem ölelget vagy puszilgat. Általában vagy edzésen van vagy a gép előtt ül és játszik. Nekem hiányzik a testiség, hiányzik az érzés, hogy nő vagyok, hiányzik az, hogy érezzem, hogy hatással vagyok rá. Úgy élünk egymás mellett mint két öregember, és közben végig az van a fejemben, hogy ha most a másik fiúval vagyok teljesen más lenne minden. Nagyon megbántam, hogy amikor a lehetőség ott volt rá, akkor elszalasztottam, de féltem belemenni egy kapcsolatba ahol 180km távolság volt. De nem tudom kiverni a fejemből és tudom, hogy ő sem.
2009. jún. 8. 19:25
1/10 A kérdező kommentje:
amúgy vele 4év van köztünk, míg a férjemmel 16
2009. jún. 8. 19:26
2/10 anonim válasza:
érdekes:) hát igazából ha a szívedre hallgatnál akkor a másik sráccal lennél:) de nem arra hallgatsz:)
Lehet, hogy a férjednek már megszokott a mindennapos együttlét, ellaposodott a kapcsolatotok!
Beszélgess vele erről, ne azt várd h ő bújik oda hozzád tedd meg az első lépést. Lehet, hogy csak azért érzel vonzalmat a másik srác iránt mert el vagy hanyagolva.
2009. jún. 8. 19:31
3/10 anonim válasza:
Nagy korkülönbség csak ritkán jön ki jól. Minek mentél hozzá, ha már akkor kétségeid voltak? Ha mellette maradsz, akkor azt a 16 évet elveszted.
2009. jún. 8. 19:34
4/10 A kérdező kommentje:
Már az első perctől megvolt a vonzalom közöttünk. Ő azt akarta, hogy vele legyek, de nem láttam értelmét a távolság miatt. A visszamentem a páromhoz, de a srác itt lakna tuti vele lennék. Teljesen más, mint a férjem.
Vele meg nem lehet beszélni ilyenekről, mert amikor szóba hozom az a válasz, hog ő nem tud állandóan ölelgetni mert ő nem ilyen. Nekem meg az kevés, hogy kéthavonta rájön, hogy szeret és akkor ölelget meg minden, amúgy meg le se sz@r. Sehova nem megyünk, max vásárolni a Tescoba vagy Auchanba. Egy moziért is úgy kell könyörögnöm. Ez őt kielégíti de engem nem. Nem bulizni akarok, csak néha kimozdulni állatkertbe, Margitszigetre vagy mit tudom én
2009. jún. 8. 19:37
5/10 anonim válasza:
Ülj le a férjeddel és mond ezt el neki, persze azt a részt hagyd ki, hogy tetszik a másik srác is. Viszont az mond el, hogy hiányzik a szex...
Ha ezen nem változtat, akkor nem tetted jól, hogy hozzámentél.
2009. jún. 8. 19:39
6/10 A kérdező kommentje:
Már hónapol óta ezt mondogatom neki. Vagy rámripakodik, hogy miért a szex érdekel csak, vagy annyit mond hogy változtat , de persze semmi nem változik.
2009. jún. 8. 19:40
7/10 anonim válasza:
Azt nem írtad meg, hogy hány évesek vagytok. Igazából csak te tudod, hogy jól tetted-e vagy nem. Ha vacillálsz, akkor nem vagy belenyugodva teljesen a helyzetebe. Lehet nem élted ki maga igazán. El kell döntened, hogy mire vagy kire van igazából szükséged. Nem tudom mennyire ismered azt a srácot a netről, találkoztál-e vele vagy csak internetes kapcsolat volt közöttetek. Az a helyzet, hogy most igazán nagy döntés előtt vagy. Mert ha most a férjedtől elválsz és összejössz ezzel a pasival többet nem mehetsz vissza a férjedhez, mint biztos menedékhez. Ha megcsalod a férjed akkor a te lelkiismereted bánja és hosszútávon ez se jó. Miért nem próbálod meg egy kicsit felmelegíteni a házasságotokat? Nem hiszem, hogy 16 év után ne marad volna valami szikra valahol mélyen közöttetek. Ha nem megy még mindig van menekülési útvonal. Amúgy az internetes pasikkal vigyázni kell. Én már megjártam, nagyon megbántottak és távkapcsolat se valami tökéletes, ha nagy százalékban a neten zajlik, akkor nem biztos, hogy azzal jobban érzed majd magad hosszútávon. Szerintem próbálj meg beszélni a férjeddel és próbáld meg rávenni valami közös programra.
2009. jún. 8. 20:17
8/10 anonim válasza:
próbáltad már megbeszélni ezt a férjeddel,h kicsit többet foglalkozzon veled?!
nem lehet,h abban a másik srácban pont ezt keresed?
...az igaz,h nagy a távolság,de mégis úgy érzed,h ő közelebb áll hozzád,mert többet foglalkozik veled..
gondold át,és beszélj a férjeddel,ha ez nem megy,akkor lépned kell..
ne éld le úgy az életed,h nem vagy 100%-san boldog a párod mellett!!!
16/L
2009. jún. 8. 20:28
9/10 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem mint az utolsó előttinek,szóval nem írom le mégegyszer:) Csak egy kis javítás.. a kérdező 10 hónapja házas, nem pedig 16 éve. A férje és közte a 16 év a korkülönbség
2009. jún. 8. 20:48
10/10 anonim válasza:
Ha nincs elég töke ahhoz, hogy házastársként viselkedjen, akkor vágd ezt az arcába és hagyd ott a búsba, hadd játsszon a számítógépen, miközben a lábaid között lenne a helye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!