Mennyi a normális pulzus érték egy embernél?
Egyrészt a Medicover-es kardiológusok mellett Te is beszállhatsz a 47 ezer Ft kifizetésébe a bunkó hozzáállásod miatt. A többi kérdező eldönti a többit.
Másrészt nyugodtan írhatsz a moderátoroknak, hogy zárják be az oldalt.
Egészség kategória: kérdezd meg az orvost. Ha nem tudnál mindent megkérdezni, egyél száraz kenyeret, perkálj másik orvosnak, kérdezd meg őt is. A több hét várakozás alatt viseld el a gyomorfájást. Ne akarj érintkezni a betegtársaiddal, mert ne akarj, hogy képzeled ezt.
Elektronikus eszközök kategória: Mindent csak szerelőktől kérdezz meg, egyél szárazkenyeret, viseld el az idegeskedést, amíg vársz a szakemberre.
Emberek kategória: miért érdekel téged?
Közoktatás, tanfolyamok kategória: kérdezd meg az adott sulit. Akkor is, ha nem válaszolnak.
Stb.
Ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy leírod.
Nekem kétfajta (együttesen ritkán előforduló) fogyatékosságom van és ha elkezdeném az ezzel kapcsolatos kérdéseket zúdítani, azt mondanák - teljesen jogosan - hogy "sose ismertünk ilyen embert", "fogalmunk sincs ne haragudj", "keress hasonló csoportokat", "keress ezzel foglalkozó szakembereket", "mi ezt honnan tudnánk?".
Ember!
Nekem két szívbillentyűm működik elégtelenül, ilyen betegsége sokaknak van! Szar, romló, egyre kellemetlenebb betegség és ha épp világháború lesz, mire méltóztatnának megműteni, szenvedések közepette halsz bele. Mialatt addig évtizedeket szenvedtél végig a betegséggel. Ami rohamosan romlik.
Lassú pulzusa is sokaknak van és rosszullétük is miatta.
26 mm max helyett 30 mm jobb kamra talán kevesebbeknek, de egy emberi szervezet iránt érdeklődő laikus már hozzá tud szólni.
A nem tudom hány hete tartó kérdés-dömpingből úgy tűnik, hogy hiába a tanácsok és hozzászólások mert újabb kérdések születnek, maximum másik regisztrációról.
Őszintén sajnálom akinek bármilyen betegsége van, attól tartok hogy akinek nincs hasonló betegséggel élő hozzátartozója, nem igazán tud megnyugtató tanáccsal szolgálni. :(
Állítólag "jelzett" mértékű visszafolyás minden harmadik embernek van, I. fokú (ami már mélytorkos szívás és minden esetben romlik) is 5-10%-nak. Ennyit erről.
Inkább az a baj, hogy már 10-12 éve az megy, hogy a legtöbb kérdést alatt trollkodnak és a kérdezőbe rúgnak bele, így a normális emberek már rég nincsenek jelen az oldalon.
"Állítólag "jelzett" mértékű visszafolyás minden harmadik embernek van, I. fokú (ami már mélytorkos szívás és minden esetben romlik) is 5-10%-nak. Ennyit
erről."
Miképpen derítsem ki hogy "nekem van -e ilyen" és ha megtudtam, akkor hogyan segítsek a te személyes betegségeden?
Tudnál róla, ha lenne. Az I. fokúnak már számos tünete van, az enyhébbet meg az orvos kiszúrta volna.
De ha te nem tudsz válaszolni, nem nyitod meg az adott kérdést. Viszont ha nem lenne ilyen csapnivaló a morál az oldalon, lenne sok-sok felhasználó, köztük olyan is, aki a másikon segíteni akar és tud is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!