Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi a normális pulzus...

Mennyi a normális pulzus érték egy embernél?

Figyelt kérdés
Mert szerintem igencsak tévedett a dokinő,azt mondta hogy a sportolóknak 45,ez most komoly? Nekem 108-110 mindig,és nem érzem magam rosszul.
2022. ápr. 16. 15:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%

Azért írtad ezt a választ még kettő kérdéshez :)

Itt derült ki hogy valójában te teszed fel az összeset. Itt nem cardiologus tud segíteni, hanem pszichiáter.

2022. ápr. 17. 04:40
 12/36 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyunk sem orvosok, se kardiológusok (a gyk olvasóközönségére gondolok) és dömping-szerűen hiába zúdulnak nem tudom hány hét óta az ilyen irányú és stílusban kísérletiesen hasonló kérdések, látszik mennyi értelme van mert majd jön a következő meg a következő ugyanolyan.
2022. ápr. 17. 06:30
 13/36 anonim ***** válasza:
70%

Máskor az immunerősítésről érkeznek dömpingszerűen a kérdések, az nem zavar titeket? Pedig az immunrendszert nem is lehet erősíteni - szerencsére mert ha lehetne, baj lenne.

Én a szívtágulatos, szívbillentyűs, bradycardiás, alacsony vérnyomásos, emiatt rosszullétes kérdező vagyok, akinek el.ták a 2017-es leletét és most adhatok ki egy valag pénzt, ami kiadás nagyon fog fájni.

És igenis várnák billentyűgondos illetve szívtágulatos emberek tapasztalatát, hogyan kezelték, milyen gyorsan romlott, milyen életkilátásaim vannak stb. Őm mit sportolhatnak, nekik mi a tünetük, ugyanaz van-e, mint nekem. Nagyon félek, mint ahogy mindenki félne.

Volt egy szívmegnagyobbodásos futár srác, vele nem tudom, mi van.

Van egy srác, akinek veszélyes mértékben ugrál a pulzusa, fog kapni pacemakert és béta-blokkolót.

Előfordulnak egyéb kérdezők, akik nem mi hárman vagyunk.

De!

Se mi hárman nem kaptunk egy fia normális választ sem, se a többiek.

Nem, nem bízunk az orvosokban és nem, nem orvosi tanács kell.

Hanem amire való az oldal: tapasztalatok, belinkelt cikkek (amiket pl mi nem találtunk meg), még több személyes tapasztalat, akár bárhol összeszedett tudás.

2022. ápr. 17. 09:33
 14/36 anonim ***** válasza:
41%

13.

És attól lesz normális válasz, hogy 101-szer is kiírjátok?

2022. ápr. 17. 11:43
 15/36 anonim ***** válasza:
41%

A gyk válaszolóinak döntő többsége nemhogy nem kardiológus, hanem mégcsak nem is általános orvos. Az a baj hogy hiába a kiírás, mit tudunk tenni vele?

Ha azt javasolja az ember, hogy FB-n keress ilyen betegségekkel foglalkozó csoportokat, az se tetszik.

Mi mit tegyünk, ha nem volt hasonló problémával élő hozzátartozónk, sem élettapasztalatunk sem ismeretünk nincs ezekről a betegségekről?

2022. ápr. 17. 11:48
 16/36 anonim ***** válasza:

15

Keresgéltem face-n is szívbillentyű-problémásak csoportját. Nem nagyon van. Valószínűleg az olyan mértékű már ritka, mint ami nekem van.

Az a helyzet, hogy az embert a belgyógyász berántja kardiológushoz és nincs ideje végiggondolni minden kérdést, pláne sok a látogatás után jut eszébe. Az orvosnak sincs ideje mindet megválaszolni.

És mi van, ha rossz a tapasztalatunk az orvossal?? Ki fizeti ki az 50 ezer forintot?

2022. ápr. 17. 12:04
 17/36 anonim ***** válasza:
41%

Akkor érdemes másik szakorvost keresni, szerintem.

Hiába a maximális együttérzés és empátia, nem tudom magam szakértőnek kiképezni, hogy segítsek. :(

2022. ápr. 17. 12:30
 18/36 anonim ***** válasza:

17

De járhat itt orvos, asszisztens vagy aki tapasztalattal rendelkezik, aki segíthet.

Például most is indulok futni nemsokára, nem tudom, hogy jól teszem-e, nem tudom, hogy életveszélyes-e számomra és ha a jövő heti vizsgálatra gondolok, rosszul leszek.

2022. ápr. 17. 12:33
 19/36 A kérdező kommentje:
Utána néztem egy megbizható oldal azt irja hogy a normális 60-100 között van.Ennyit kellet volna irni valakinek,nem a sok baromságot..
2022. ápr. 17. 12:54
 20/36 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 17. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!