Rá lehet függni a lábszagra? Mert van olyan osztálytársam, aki folyton a lábát szagolja, és mások cipőit is szívesen megszagolja.
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 09:33
2/15 anonim válasza:
A cigire is rá lehet, és az mégis csak rosszabb. Csak kell egy cipő szaglászó csapat, akiket menőnek tart és már megy is
3/15 anonim válasza:
Létezik ilyen fétis - pszichiátriára tartozik...
4/15 anonim válasza:
3
Az tartozik pszichiátriára, aki gyerekeket erőszakol. :D
Az, hogy valakinek van valami fétise, még nem bűn, ha nem árt vele senkinek. Jesszus, mennyi idi*ta van itt.
5/15 A kérdező kommentje:
És ráadásul csak 2-3 naponta cserél zoknit, azért hogy "jobb illata legyen"
2022. márc. 29. 10:03
6/15 anonim válasza:
Dehogy fétis, csak ő az osztály vicces gyereke.
7/15 anonim válasza:
Az a jo ha kukoricás a szaga
Próbáld ki
8/15 anonim válasza:
Volt egy kollégám, bűzlött tőle az egész öltöző. Szabályosan csípte az ember szemét, iszonyat durva volt. Szerintem az még neki is sok lett volna.
9/15 anonim válasza:
Egyszer volt egy csöves gyerek nyáron, buszon ültem, ő leült mögém.
Azthittem ott helyben fogok meghalni.
Olyan budos volt, h inkább leszálltam
10/15 anonim válasza:
4: olvasd vissza egy-két hasonló kérdező írásait, akik ebben szenvednek...
Normál szexre képtelenek, mert a fixációjuk a büdös, a folyó testnedvek, stb. stb.
Enélkül nem megy nekik a normál szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!