Ha 2 órán keresztül tartózkodtam egy légtérben(terem) egy bizonyítottan Covidossal akkor én is lehet az lettem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 14:08
1/6 A kérdező kommentje:
Mennyi esélye van hogy elkaptam a Covidot?
2021. dec. 9. 14:10
2/6 anonim válasza:
Van rá esély, de hogy mennyi, azt nem tudom.
3/6 anonim válasza:
Anyi az eséje hogy télen hó esen. Szóval van rá.
^_^
4/6 anonim válasza:
Milyen távolságban? Szellőztetés nélkül? Oltva vagy? Ha szánsz rá pénzt, érdemes lenne 3 nap múlva tesztelni.
5/6 anonim válasza:
Mekkora légtérben, milyen távolságra?
Maszk nem volt egyikőtökön sem?
Oltva vagy-e?
Példa:
Kétszer oltott sógornőm kb. egy órán át egy autóban utazott egy covidossal és elkapta. Velük volt az autóban mindkettőjük gyereke, és egyik gyerek sem kapta el. A nő gyereke sem, akivel tehát egy lakásban él!
Ennyire esetleges a dolog.
6/6 anonim válasza:
Kollegámmal napi 8 órát ültem folyamatosan egy légtérben. Covidos lett tavaly is és idén is. Nekem nem volt semmi tünetem és pozitív tesztem sem.
Úgyhogy ezt nem tudni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!