20 kilóval guggolás közben 180-ra felment a pulzusom, nem vagyok edzetlen, ez normális?
Sziasztok,
36 éves, aktív életmódot élő, sportos alkatú férfi vagyok.
Nagyon kifulladtam a 3. sorozat guggolásnál, 15 ismétlés után magamra raktam a pulzoximétert, és 182-nél villant be a pulzus 100%-os véroxigén szint mellett. Ismert komolyabb szívbetegségem nincs, kardiológiai kivizsgálásom 9 hónapja volt, negatív volt minden. Mitől lehet ez? Közben a forróság is elöntött, és még mindig kicsit émelygek, gyenge vagyok. Pulzusom kb. 5 perc alatt ment le 130-ra, és még 15 perc után 100 alá.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
36/F
Lehet, nem tudom.
Eleve mi az oka a gyógyszer nélkül magas nyugalmi pulzusodnak? Mert az I. fokú visszafolyás elvileg nem ok ilyenre még.
Engem se. Terheléses EKG nem is volt, pedig rossz állóképességet jeleztem.
Az egyik szív UH lelete káoszos, ellentmond saját magának. Tágabb jobb kamrát találtak, de az orvos szerint a szívemnek nem volt semmi baja...
De legalább terheléses EKG lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!