Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a fenével csökkentsem ezt...

Mi a fenével csökkentsem ezt a magas pulzust? 😢

Figyelt kérdés

Szerintem ennek már pszichés oka van, de pontosan nem tudom mi. Nagyon rossz fizikai állapotom volt pár hónapig, és ennek lehet a tünete a magas pulzus(mert pl covidos is voltam) de háziorvos megvizsgált, EKG meg minden, akkor normális volt. Este is például annyira magas a pulzusom hogy néha remegek és nem tudok aludni.

Egyből gondoltam a pánikbetegségre, de ez nem segít nyilván xd Valakinek valami tipp?

Semmit nem csinálok és csak ilyen szívverés érzésem van. Tök rossz minden. Ha esetleg pánikszerűség, hogy tudom megszüntetni? (Feltételezem hogy a sok stresszeléstől meg szorongástól lehet amikor aggódtam magam miatt) Elmúltak viszonylag a tüneteim de most ez jött elő.

Végére még eszembe jutott hogy néha ilyen köhögés érzetem is van.

2022. márc. 16. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a háziorvosom írt fel egy vényköteles bogyót, amiből fél szemet kell bevennem, ha a pulzusom magas (van, amikor arra kelek éjjel,h 120fölé megy)
2022. márc. 16. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Lényegesen segítene a tanácsadásban, ha leírnád, hogy mennyi a pulzusod és vérnyomásod.
2022. márc. 16. 20:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Pszichés baj lehet. Arra kérek tippet.
2022. márc. 16. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ok, pszichológus/pszichiáter, addig valami növényi hatóanyagú nyugtató, pl. valeriana.
2022. márc. 16. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De mennyi ilyenkor a pulzusod ? ( nyugalomban )
2022. márc. 17. 00:03
 6/9 anonim ***** válasza:
De tudni kéne milyen magas , mivel méred stb
2022. márc. 17. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
90 körüli
2022. márc. 17. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100 alatti pulzus normálisnak számít.
2022. márc. 17. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A 90 még nem vészes. Engem sokszor az órám ébreszt 130as pulzussal, ha magamtól nem kelek fel rá. Ne pánikolj, szerintem már attól fel megy a pulzusod, ha rá gondolsz. Csigalom!
2022. márc. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!