Mit csináljak, ha magas a vérnyomásom? Hogyan csökkentsem?
Nagyon ideges vagyok az utóbbi időben.
Azóta borult fel az életem, amióta megismertem egy lányt. Nagyon beleszerettem, viszont ő még eljátsza a szokásos köröket. Én meg lassan kikattanok. 26 éves vagyok, és tegnap este is 175 volt a vérnyomásom. Mindig vele álmodom, és idegesen kelek fel, most mértem meg, csak 155/83 volt....
Keress egy normális lányt.
Semmi értelme így tönkretenni magad. Még a végén rosszul leszel.
Keresd fel a háziorvosod, lehet, hogy egyébként is magas és nem csak most.
"A szerelem a szerelem
Setét verem" Petőfi
Próbáld meg minél előbb túltenni magad rajta. Átmeneti megoldásnak, a magas vérnyomásra fagyöngy teát javaslok, az idegességre pedig levendula olajat és/vagy citromfű teát.
23/L
Talán orvoshoz kéne menni és ő majd, ha szükséges ír fel vérnyomáscsökkentőt, ill. elküld kardiológiai kivizsgálásra, mert 26 évesen nem gyakori a magas vérnyomás.
"Nagyon beleszerettem, viszont ő még eljátssza a szokásos köröket."
Milyen köröket? Legalább írd ki magadból.
Te is kifogtál egy l€$bikus, vagy bi$z€x csajt?
Általában azok szokták teljesen kiborítani az embereket.
Ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból és amikor kiderül, honnan is fúj náluk a szél, szépen odébbállni, mielőtt teljesen tönkretesznek!
Bocsánat, rosszul értelmeztem az utolsó válaszod kedves kérdező!
Tehát a nevezett hölgy azért nem akar veled járni, mert neki még sok álma van amit egyedül akar átélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!