Miért gondolja rengeteg szülő és felnőtt, hogy a kannabisz drog?
Olyan hülyeségnek tartom, hogy itt Magyarországon be van tiltva mert drognak van beállítva, pedig sokkal ártalmatlanabb, mint a cigi vagy az alkohol. Rengeteg jótékony hatása is van, pl: segít ellazítani. És attól, hogy eufórikus érzést ad, attól még nem lesz hülye az ember vagy annyira betépett állat, mint a k0kkaintól vagy a krokodiltól.
Olyan elmaradott ország vagyunk, elfogadásilag is, szabályok miatt is, szinte mindenben. Nagyon szar ez a kormány, de más párt is ugyan olyan szar lenne, egyik kutya másik eb.
19/L
Egy ismerősöm elég sokat kipróbált ezek közül: Amor seco, Anamu, Aranymák, Camu-camu, Catuaba, Chamairo, Clavo huasca, Csukóka, Golgotavirág, Mulungu, Tayuya, Chuchuhuasi, Damiana, Espinheira Santa, Guarana, Manacá, Mate, Mexikói tárkony, Muira Puama, Oroszlánfarok, Rhodiola.
Neki a Chuchuhuasi vált be, alvásra pedig az aranymák.
Én a mulungut és a kava-kavát próbáltam. Előbbit alváshoz, utóbbi pedig enyhe szorongás ellen is jó. 2 szem kava-pellet és úgy érzem, a legsötétebb, leghülyébb vadbaromhoz is hatalmas birkatürelmem van.
Egy csomó infó van itt, ezt ajánlotta az ismerős:
Én pedig a Gomoán néztem körül párszor, pl. onnan van a kava-pellet.
----
Feleslegesen írtam a #20-at, kettővel lejjebb már linkelték.
Kannabiszból a sok is kevés.
Szerintem sem drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!