Tudnátok jó felnőtt vígjáték filmet mondani?(pl; Amerikai pite,A diktátor)
Figyelt kérdés
Barátommal estére keresünk valami jó kis filmet,de nem találunk.Esetleg tudnátok ajánlani?2022. febr. 5. 18:37
1/8 anonim válasza:
amit ajánlok: a jó barátok sorozatban ez volt Rachel kedvenc filmje.
érdemes megnézni.
6/8 FriedZoli válasza:
az örök klasszikusok: Hóbortos hétvége, vagy az Oszkár (Stallone egyetlen jó filmje) :x
7/8 anonim válasza:
#6 Stallone egyik leggyengébb filmje. Ennél rosszabb talán csak az énekes izompacsirta filmje volt szarabb. Végig fapofával néztem akárhányszor láttam (mind a kettőt) Viszont a Rocky 1 2 3 4 és a 6 azok nagyon jó filmek. Rambo 1 2 és a John Rambo szintén jó filmek. Tango és Cash A pusztító Túl a csúcson ezek mind klasszikusok. Akkoriban nagy akciófilmek voltak és még a mai napig is megállják a helyüket a sok CGI szenny között. Ha nem láttam volna mindet már 1000-szer akkor bármikor megnézném őket.
8/8 anonim válasza:
6# Hóbortos hétvége, már az első válaszoló ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!