Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyerekek ez az omikron ha ez...

Gyerekek ez az omikron ha ez az ez kibirhatatlan?

Figyelt kérdés

3 - 4 napja eszmeletlenul faj a torkom, borzasztoan nem tudom leirni, hihetetlen. Minden egyes nyeles olyan mintha beton lenne a torkomban es horzsolja a nyalkahartyat.

Volt laz, volt kohoges, volt izuleti fajdalom, de ezek elmultak 1 - 2 nap alatt, cserebe a torokfajdalom 10x olyan sz*r lett!

Ha nektek is volt omikronotok nektek meddig tartott meg milyen tunetek voltak a legsz*rabbak?

2022. márc. 12. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2%
A lustáknak kapóra jön, hogy egy kibírható betegsggel végre otthon lehet dögleni. Én ilyen tünetekkel korában is dolgozam és most is dolgozom. Az meg hogy mindek nevezik egyáltalán nem érdekel.
2022. márc. 12. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
2%
Én homeoffice-ból dolgoztam hasonló tünetekkel. Nem rinyáltam, nem teszteltem, mert attól nem gyógyultam vona meg hamarabb. Néha még most is fáradtabb vagyok és köhögnöm kell, de leszarom és dolgozom, mert nem fogunk kicseszni egymással kollégák úgy, ahogy látjuk ezt más cégeknél. Biztos sok hipochonder van, aki az első köhögésre is orvoshoz rohat és ágynak esik, de ilyen betegség máskor is volt, akkor sem rohantunk táppénzre. Pár éve is volt egy lázzal, nagyon erős torokfájással gyengeséggel járó vírus, de nem teszteltük magunkat, hogy mi ez, hanem bevettük a neocitránt és dolgoztunk, esetleg egy két napot pihentünk úgy hogy átszerveztük a szabadnapokat. Szóval ne kényeskedj kérdező, mert leszel még ennél betegebb is majd, megnyugtatlak.
2022. márc. 12. 13:07
 13/16 A kérdező kommentje:

11

Tiszteletre melto hozzaallas.

Gondolom teged is imadnak a melohelyen, hogy bemesz betegen aztan terjeszted a sz*rt jobbra balra, idiota.

De verjed csak a melled hogy te aztan milyen szorgalmas vagy!

2022. márc. 12. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkin máshogy jön ki az omikron.Az tény, baromira tud fájni töle az ember torka.Ha ez nátha, akkor a legerősebb amivel éltemben találkoztam. Náthatól sose volt 39fokos lázam.A torokfájás, meg sajnos nem cseng le 1-2nap alatt,1hétig együtt kell vele élni...
2022. ápr. 18. 08:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Kétszer voltam kovidos, egyszer tavaly dec. elején, egyszer meg idén febr. elején. Egy napig fájt nagyon a torkom. Mivel annyira fájt, mint még soha (pedig volt tüszős mandullagyulladásom, gégegyulladásom, torokmandula műtétem, szóval van összehasonlítási alapom), ezért gyanítom, hogy omikron lehetett.

Sajnálom, hogy így vagy kérdező. Ilyenkor nem kell antibiotikumot szedni?

Jobbulást!

2022. ápr. 18. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem 2,5 napig fájt a torkom, de tény, hogy nagyon erősen, életem egyik legerősebb torokfájása volt.

Utána átment náthába, az is erős volt.

1-1,5 hét volt az egész.

Azért látom enyhének az omikront, mert sokkal kisebb a halálozása, mint az eddigieknek, kevesebben kerülnek kórházba és kevesebb a poszt-COVID is. Persze ettől még maga a betegség szr. Egy jó erős "megfázás".

2022. ápr. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!