Gyerekek ez az omikron ha ez az ez kibirhatatlan?
3 - 4 napja eszmeletlenul faj a torkom, borzasztoan nem tudom leirni, hihetetlen. Minden egyes nyeles olyan mintha beton lenne a torkomban es horzsolja a nyalkahartyat.
Volt laz, volt kohoges, volt izuleti fajdalom, de ezek elmultak 1 - 2 nap alatt, cserebe a torokfajdalom 10x olyan sz*r lett!
Ha nektek is volt omikronotok nektek meddig tartott meg milyen tunetek voltak a legsz*rabbak?
11
Tiszteletre melto hozzaallas.
Gondolom teged is imadnak a melohelyen, hogy bemesz betegen aztan terjeszted a sz*rt jobbra balra, idiota.
De verjed csak a melled hogy te aztan milyen szorgalmas vagy!
Kétszer voltam kovidos, egyszer tavaly dec. elején, egyszer meg idén febr. elején. Egy napig fájt nagyon a torkom. Mivel annyira fájt, mint még soha (pedig volt tüszős mandullagyulladásom, gégegyulladásom, torokmandula műtétem, szóval van összehasonlítási alapom), ezért gyanítom, hogy omikron lehetett.
Sajnálom, hogy így vagy kérdező. Ilyenkor nem kell antibiotikumot szedni?
Jobbulást!
Nekem 2,5 napig fájt a torkom, de tény, hogy nagyon erősen, életem egyik legerősebb torokfájása volt.
Utána átment náthába, az is erős volt.
1-1,5 hét volt az egész.
Azért látom enyhének az omikront, mert sokkal kisebb a halálozása, mint az eddigieknek, kevesebben kerülnek kórházba és kevesebb a poszt-COVID is. Persze ettől még maga a betegség szr. Egy jó erős "megfázás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!