Ez hogy lehetséges? (étvágytalanság, fogyás)
Figyelt kérdés
Mentális problémák miatt az elmúlt időszakban eléggé lecsökkent az étvágyam, jóval kevesebbet ettem, nem csoda, hogy fogytam is. A fogyás nem drasztikus, 1 év alatt olyan 3 kiló, nem is látszik rajtam, nem vagyok túlságosan vékony. Viszont most kb 1-2 hete megint viszonylag normálisan eszem, legalábbis mindenképpen többet, mint előtte, sőt, sajnos sok hülyeséget is ettem (keksz, süti, csoki, sült krumpli), mégis ugyanannyi kiló vagyok, mint amikor szinte egész nap semmit nem ettem. Nem zavar, csak nem értem.2022. febr. 14. 10:00
1/5 A kérdező kommentje:
Korábban 50 kiló voltam általában (néha 51), most 47 vagyok.
19L, 163 cm
2022. febr. 14. 10:00
2/5 anonim válasza:
Tegnap pontosan mit és mennyit ettél?
3/5 anonim válasza:
De most mi a kerdes? Persze,hogy kihat az etvagyra is a mentalis allapotod, mint mindenre.
Szerencsere nem veszes a helyzet meg, de probalj meg kiegyensulyozottan etkezni. 19 eves vagy, gondolom meg otthon elsz, kerj segitseget ebben is a szuleidtol.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem az volt fura, hogy hogy lehetek ugyanannyi kiló akkor is, amikor eszem normálisan meg akkor is, amikor nem eszem? Mert mostanában ettem rendesen.
2022. febr. 14. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!