Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hátsó fali infarktus lehetsége...

Hátsó fali infarktus lehetséges hogy nem látszik az EKG-n?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 20:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
1-2 extrasystolét nem tartanak kórosnak fiatalabb korban. Szív elektrofiziológiai vizsgálat is informatív lehet, de nem hiszem, hogy negatív EKG-val elvégeznék. 24 órás EKG-visgálat volt?
2022. febr. 11. 22:32
 12/52 A kérdező kommentje:

Volt rtg, CT, MRI, mind negatív, de ezt mind fizetősen magamtól kértem, a hasüregi sérv pláne a vena cava inferior kompressziót lehet akkor sem látni ha szólunk mit kell nézni.

Ja és fekve sosincs szívdobbanás, csak álló helyzetben vagy ülve.

Nade minden vizsgálat fekvő.. xd és én vagyok a hipochonder hogyha állva kérem a vizsgálatot, pedig a pszichológus is negatív lett. xd

2022. febr. 11. 22:33
 13/52 A kérdező kommentje:
24 órás is volt, mindjárt mutatom az eredményt.
2022. febr. 11. 22:36
 14/52 anonim ***** válasza:
Minden képalkotó előtt írnak egy szöveges diagnózist ?-lel, hogy a radiológus tudja, mit kell nézni. Ha jól értem, nem találtak kompressziót.
2022. febr. 11. 22:38
 15/52 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az eredménye a 24 órásnak. Volt közbe egy nagy bedobbanás, pont akkorül az időpont körül amit a gép regisztrált mint st esemény de áthúzta a nő.

Azt mondta téves a gép, őszerinte jó.

2022. febr. 11. 22:40
 16/52 A kérdező kommentje:

úgyhogy őszerinte sincs semmi probléma... ez a konklúzió:

[link]

Ja és a bedobbanás akkor volt mikor futottam a buszhoz és elfáradtam és megálltam. Aztán bumm beleremegtem akkora volt. Mellékelem a felvételt is a kérdéses időpontról de elég rosszminőségű.

2022. febr. 11. 22:42
 17/52 A kérdező kommentje:

Privát képalkotó volt az összes, szövegben csak annyi szerepelt " fájdalom."

Vagy beutaló orvos: internet... xd

Tehát tűt a szénakazalban...

De akár a felvételt is megnézheted... xd :-)

Minden tünet stimmel, egyedül azt kell még tisztázni hogy az echo meg az ekg hogy nem vesz észre egy vénakomressziót, akkorát amitől bedobban a szív.

2022. febr. 11. 22:45
 18/52 anonim ***** válasza:
Na a nőre inkább nem mondok semmit... Egyébként a 192-es frekid (majdnem ezzel egyidőben) az smafu? Csináltál valamit, vagy nyugalomban voltál ekkor is? Én ebbe a két értéke "belekapaszkodnék" és nem hagynám magam lerázni.
2022. febr. 11. 22:46
 19/52 anonim ***** válasza:
(Ezt a 24 órásra írtam.)
2022. febr. 11. 22:47
 20/52 A kérdező kommentje:

Futottam a buszhoz... :-)

De a vénaelzáródás mondom ha a szívpanasz is tisztázódik akkor kb már klinikailag igazolt is.

2022. febr. 11. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!