Szívinfarktusom volt? 18/L
Tünetek: hirtelen váll, nyak bal kéz szív erős nyílallás,főleg mikor levegőt veszek,a bal karomban nincs erő. Mostanában nyomás érzés a mellkasban,nehézlégzés. Halál félelem.
Amúgy pánikbeteg is vagyok de ez most nagyon durva.
Nem. Nekem sokszor volt ilyesmi, ne félj. Nézz vele szembe, mondd h jöjjön csak, ne ellenkezz, éld át és engedd el.
A szívroham jele abszolút nem ez egyébként, oxigénhiány, köhögés, stb.
Szedj frontint átmenetileg, de a legfontosabb h fejben tedd a helyére.
Plusz barátkozz az elmúlással, az élet része. Nehéz, de senki nem jut ki innen élve, vond le a tanulságokat és élj a mostban, a többire nincs ráhatásunk, és nem is számít.
Ne szedj kérlek frontint, az nem játék, főleg ilyen fiatalon (4#es válaszoló miatt írom. Frontin egyik mellékhatása az, hogy depressziót okoz... Semmi haszna kb. Idősöknek nyugtatóént írják fel, pedig csak függőséget okoz - pénz mindenek felett sajnos a gyógyszeriparnak).
Ismerd el, hogy pánikbeteg vagy, fogadd el, keresd meg az okokat és tegyél ellene. Egyik lépés sem könnyű vagy gyors, de hosszútávon ez az egyetlen megoldás. A gyógyszerek max a tüneteket csillapítják, de cseébe a májadatés gyomrodat teszik tönkre... És ugyebár a gyógyszer csak elnyomja a betegségeket, nem megszünteti.
Nekem a stressz a nagy ellenségem, olyankor jön elő a pánikroham is és a stressz miatt a reflux is gyötör (aminek pl a mellkasi nyomó érzés is mellékhatása). De pár éve nagyon jól viselem már, évi max 1-2x van rohamom, máskor pedig felismerem időben és nem engedem, hogy "elkapjon". Rengeteg segítség van interneten, főleg ha angolul is tudsz. Ha neked is stressz okozza, akkor az életmódváltás, jóga/sport, hobby, egészséges táplákozás már félsiker.
"Plusz barátkozz az elmúlással, az élet része."
Hogy lehet ilyen hülyeséget írni egy 18 évesnek? Inkább az élettel baratkozzon, az a dolga.
Frontint meg ne szedj, inkább sportolj sokat és menj emberek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!