Idén májusban szívinfarktust kaptam, sztentet tettek be. Azóta táppénzen vagyok. Kérvényeztem megváltozott munkaképességem megállapítását, amit elutasított az elsőfokú orv. Bizottság. Állapotomat 71 % áll. meg. Van e ezek után értelme fellebbezni?
Persze hogy van, és másik bizottságot, szakértőket kell kérni szerintem.
De azért számíthat, hogy hány éves vagy, kihúzhatod-e táppémzen nyugdíjig, mondjuk.
Csak azért, mert nem tetszik a határozat nem lehet ellene fellebbezni. Bármennyire nem igazságos. Azt százalékolnak le akit akarnak, ill. aki a megfelelő helyen leteszi a pénzt.
Sok olyant ismerek, aki leszázalékolás után többet dolgozik (feketén), mint előtte
A 71 % eü. állapotommal megvagyok lőve. Lerokkantosításhoz sok, normális munkavégzéshez meg kevés.
"Csak azért, mert nem tetszik a határozat nem lehet ellene fellebbezni."
De igen, lehet. Legfeljebb elutasítják. Annyi erővel, amennyivel itt társalogsz, már megírhattad volna a fellebbezést is...
Nagyon rosszul tudod! Idézem: " A fellebbezést indokolni kell ,és abban csak olyan új tényre lehet hivatkozni, amelyről az elsőfokú eljárásban az ügyfélnek nem volt tudomása, vagy arra önhibáján kívül eső ok miatt nem hivatkozott."
A CSAK OLYAN ÚJ TÉNYRE a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!