Még januárban regisztráltam koronavírus-oltásra. Állítólag a neten (valahol) meg lehet nézni, hogy kb. mikor kerülök sorra. (64 éves vagyok és krónikus beteg - volt infarktusom). Hol lehet megnézni?
Például itt:
De természetesen ez nem egy hivatalos, pontos dátumot tartalmazó kalkulátor, csupán egy becslés.
Jó egészséget!
Köszi!4 - én is kiakadtam azon a kalkulátoron - szerintem ember nincs, aki azt kitölti (rendesen). Hol élnek ezek.... ilyen kalkulátort felrakni.
Ellent mondanék a hamarosan sorra kerülésre..mivel az én kategóriám rizikós...nagyjából az egyik vakcina sem nekem való úgy igazából....max olyan "nem is árt, de nem is használ" szinten.
"nem is árt, de nem is használ" - miert ne hasznalna? Az nem eleg, hogy megved a korhazba kerulestol vagy az esetleges halaltol? Legujabb skot kutatas szerint (elesben), mind a Pfizer, mind az AstraZeneca (es valoszinuleg a tobbi oltas sem nagyon mas) kb. 90%-ban megvedte meg a legidosebbeket is a korharzba kerulestol. Egyertelmuen hasznal. (Arrol nem is beszelve, hogy masokat is vedsz az oltassal)
A kalkulator pedig egy srac maganprojektje, nem allami. Csak az eddigi vakcina szallitasokat vetiti ki a jovore, ez felrevezeto, hiszen felgyorsulnak a szallitasok (mind a nyugati, mind a tobbi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!