Mi okozhatta a rosszullétet vérvétel után?
Figyelt kérdés
Nem féltem a vérvételtől. Utána nem is lett semmi bajom, hanem 5 percre rá, amikor kisétáltam, világos foltokat kezdtem el látni, és egyre sűrűbbek lettek, aztán már alig láttam. A pulzusomat kitapintottam, és nagyon alacsonyra esett le. Le kellett ülnöm, aztán 2 perc múlva jobban lettem.
Ha fekve veszik le a vért, és fekszek pár percet, akkor ez elkerülhető?
2022. febr. 10. 17:30
1/4 anonim válasza:
Csak a hirtelen vérveszteség. Nincs vele semmi baj, vigyél legközelebb magaddal vizet meg édességet, ha vérvétel után rögtön iszok és eszek cukrosat, akkor azonnal elmúlik.
2/4 anonim válasza:
Egy fél deci vér (de leginkább még annyi se) nem vérveszteség. Az az össz vér 1%-a, de az is csak több kémcső esetén. Inkább mégis félhettél.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen de en ehgyomri utan lettem rosszul es vegig neztem mikor levettek a vert szoval lehet ez volt a baj:D
Azota mindegy ehgyomri vagy sem en oda se nezek es nem is lettem rosszul
4/4 anonim válasza:
2.: Pedig kihat a szervezetre, akinek pedig alacsonyabb a testzsírszázaléka az igenis megérezheti. Nekem ébren műtötték az állkapcsomat pár éve, sosem félnék egy kis vérvételtől (amin vagy ötvenszer átestem már életemben, mivel beteges gyerek voltam, simán végig tudom nézni) mégis úgy voltam, mint a kérdező. Nem, nem félelem, mert nem ott szédültem el, hanem kicsivel utána. Mostanra már nincs ilyen probléma, mert annyi a dolog titka, hogy vérvétel után rögtön iszok jó sok vizet, vagy cukros üdítőt. Amióta így teszek nem jött elő a probléma. Víz + édesség (Balaton szelet például) vagy cukros üdítő. Ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!