Miért van az, hogy rengeteg tünetem alapján cukorbetegnek kéne lennem, de a közelében sem vagyok?
Most 22 éves férfi vagyok, 194 centi, 72 kg. Hosszú évek óta (nem is tudom már mióta) cukorbetegségre utaló tüneteim vannak napi, órai szinten: szinte állandóan szomjas vagyok, rengeteg vizet iszom, rengetegszer kell vizelni járnom (és nem csak akkor ha sokat iszok), illetve cukros ételek, édességek fogyasztása után nagyon gyakran rosszul vagyok, hányingerem lesz, szédelgek, émelygek, a savam az egekbe mászik.
Ugyanakkor, amióta ez van vagy 3-4 alkalommal kellett már mennek vérvételre - mindig tökéletesen egészséges a cukrom. Legutóbb tavaly voltam talán. Emellett magánorvosnál is néztük ujjszúrós kis géppel, ott is minden rendben volt, rokontól is kaptunk ilyet kölcsön, az sem mutatott semmit. Vérnyomásom is 10-ből 10-szer rendben.
Ezt meg tudja valaki magyarázni? Egyik részről rég cukorbetegnek kéne lennem, másik részről meg közelében sem vagyok. Hogyan lehetséges ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!