Mennyire természetes reakció hogy egy hangos hang (csörömpölés) erős érzelmi reakciót vált ki?
Figyelt kérdés
Nagyon hangos volt, fizikailag fájt tőle a fülem, kb be kellett fognom, ott kellett hagynom a helyiséget és sírva fakadtam, kb ki akartam rohanni a világból.
És még mindig kicsit fáj a fülem, vagy nem is tudom lehet csak emlékszek hogy milyen volt a zaj amikor beütött (???) és kb majd kiszakadt a fülem, meg azóta is elég zaklatott vagyok.
Ez mennyire normális?
Eddig nem volt ilyen, kiskoromban féltem a hirtelen hangos zajoktól (pl petárda, pezsgőbontás). Azóta nem félek, de nem szeretem őket. Ilyen erős reakcióm még eddig nem volt.
((Nem tudom melyik alkategóriába kellett volna)))
2022. febr. 4. 16:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem megijedel és kaptál egy panikrohamot
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ijedtem meg. Nagyon hangos volt azért akadtam ki, és hogy nem tudtam kizárni.
Volt már egyszer pánikrohamom az nem ilyen volt.
2022. febr. 4. 16:38
3/5 anonim válasza:
Nálam az Alza.huuuuuuu ordító reklámja vált ki hasonló reakciót..
4/5 anonim válasza:
Én mindig nagyon örültem, mikor kicsengettek.
5/5 anonim válasza:
Vannak akik túl erzékenyek a zajokra, én is ilyen vagyok. Porszívózás helyett is inkább, ha megoldható, csak seprek es felmosok. Szőnyegek éppezért kiiktatva. Ki tudok borulni ha túl hangosan hallgatja a párom a zenét, pedig zenesz vagyok. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!