Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szülés után mikor lehet lábra...

Szülés után mikor lehet lábra állni?

Figyelt kérdés
Császár, illetve természetes szülés után?

2021. okt. 10. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Császár után úgy tudom, 6 órát kell feküdni. Én természetesen szültem, rám tették a babát, aztán varrtak, szerintem kb egy óra után elküldtek pisilni meg zuhanyozni. Nyilván ha valaki még szédül vagy gyenge, akkor fekhet tovább. 8:30-kor szültem és 11-kor már a szobában voltam.
2021. okt. 10. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Császár után 6-12 óra szokott lenni, nyilván más ha altatnak közben, vagy valami komplikáció lép fel stb. De 6 órát szoktak várni. Természetes szülésnél nincs megszabva, van aki nagyon hamar sétálgat már.
2021. okt. 10. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Természetesen szültem. 2 óra az aranyóra, addig hagytak hármasban minket, aztán segített a szülésznő felállni, lezuhanyozni, aztán a szobába vittek.

Ha valaki szédül, vagy rosszul van, valószínű nem eröltetik rögtön a zuhanyt, felkelést, de ha nincs gond, 2 órával szülés után már fel lehet kelni.

2021. okt. 20. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Én természetes úton szultem, a szuloszobarol a saját lábamon mentem ki, két óra volt az aranyora, addig feküdtem. A spinalis erzestelenitesben tortent műtétek után én úgy tudom 6 órát feküdni kell.
2021. nov. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!