Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érzéstelenítés házilag?

Érzéstelenítés házilag?

Figyelt kérdés
Egy elég kényes részen benőtt szőrtüszőt szeretnék kitisztítani, de borzalmasan fáj. Lehet valahogy zsibbasztani vagy érzésteleníteni az adott területen?
2022. febr. 3. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyomj rá valami hideget, nekem az segített. A higéniára ügyelj, ha használsz pl csipeszt.
2022. febr. 3. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jég, meg pálinka. De én inkább az orvost javaslom, annak van lidokainja, meg más érzéstelenítője.
2022. febr. 3. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lidocain Egis kenőcs gyógyszertárban kapható.
2022. febr. 3. 18:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Elsősorban még ma, itthon szeretném kitisztítani.

Köszönöm, a válaszokat, akkor kombózok, biztos ami biztos.

2022. febr. 3. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Igazad van nehogy szakemberhez menjél.
2022. febr. 3. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy szortuszo gyulladás kinyomásához nem kell doktori. Ha komoly lenne, amit fel kell vágni, akkor meg se próbálnám, de ezt csak ki kell nyomni mint egy pattanást (csak annál nagyobb).
2022. febr. 3. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Steril körülmények között?
2022. febr. 3. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem valami képfeltöltő-szerverre tolj fel egy képet a konkrét helyzetről, mert lehet, hogy csak te látod nem komolynak...

(vagy ha azt gondolod, hogy nem komoly, akkor ne tegyél fel itt kérdést és nyomd ki...)

Amúgy sterilizálásra ott a sebbenzin, érzéstelenítésre meg a pálinka. (Vagy ha az nem jó neked, akkor én biztos, hogy a helyedben ezzel orvoshoz fordulnék, mert a házi megoldásért sehol a világon senki orvos-eü. személyzet nem fog neked felelősséget vállalni.)

2022. febr. 4. 12:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Már aznap este kitisztítottam rendesen, a Lidocain meg tette hatását. Az, hogy fáj, még nem jelentik azt, hogy valami hű de nagy akármi. Mindössze egy tű kellett, amivel egy apró lyukat csinálok, hogy ki tudjon jönni aminek ki kell, de amíg éreztem hogy fáj, addig nem tudtam kiszúrni, ezért kellett az érzéstelenítő
2022. febr. 5. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!