Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány Covid oltást vettél fel...

Hány Covid oltást vettél fel eddig és hányat leszel hajlandó még felvenni?

Figyelt kérdés
Írd a korodat, nemedet, s azt, hogy mi a foglalkozásod és milyen oltással oltottak, valamint azt, hogy miért.

2022. jan. 20. 14:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
67%
21F, egyetemi hallgató, 0, mert a magam ura vagyok.
2022. jan. 22. 14:08
 32/38 anonim ***** válasza:
83%
Mindeközben Írorszagban eltörlik a védettségit, oltatlanok is mehetnek akárhova... Igaz, itt demokrácia van.
2022. jan. 22. 15:57
 33/38 anonim ***** válasza:
17%

31# Megsúgom hogy azok nagyrésze aki ma oltott is a "maga ura". Már 2020-ban mikor még sehol sem volt vakcina már akkor eldöntöttük fejben hogy egyszer majd lesz akkor kérni fogjuk. Nem kellett hozzá propaganda és hasonlók és nem Facebookról meg egyéb okoskodó ismerősöktől tájékozódunk.

Már több mint 6 milliárd ember kapott legalább 1 adagot mellesleg.

#32 Kétlem hogy Írországban erről a polgárok szavaztak demokratikusan.

A másik meg hogy amúgy is hülyeség lenne egy ilyen kérdésben a laikus polgároknak döntenie nem?

Egyébként meg ne zavarjon hogy nyáron kb Magyarországon volt a leglazább a helyzet. Alig kellett valahova maszk és védettségi holott akkor meg más országokban volt nagy szigor.

2022. jan. 22. 18:40
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
#33 Nem igaz, 4,7 milliárd adagot lőttek be, kevesebb, mint 1 milliárd a teljesen beoltott.
2022. jan. 22. 20:20
 35/38 anonim ***** válasza:
23%

#34 Nem igaz

"Beadott dózisok száma

9,84 Mrd

Teljeskörűen beoltottak

4,08 Mrd

Teljeskörűen beoltottak aránya

52,3%

2022. jan. 22. 21:01
 36/38 anonim ***** válasza:
74%
#35 De, igazam van. Tetszik vagy sem, a háromszor oltottak számítanak teljesen beoltottnak. Az ő számuk kb. 900 millió.
2022. jan. 23. 11:43
 37/38 anonim ***** válasza:
78%

2-t felvettem (Pfizer), a hat hónap lejárt már a második óta.

Ezeket is csak a kártya miatt vettem fel anno, bár nem volt kihasználva mert olyan helyekre amúgy sem jártam, ahova pl tavaly kellett.

Többet nem tervezek felvenni, maximum ha annyira ellehetetlenítik az emberek életét hogy muszáj lesz (pl. élelmiszerboltok, tömegközlekedés, munkahelyemen,stb)

Bár ha ide eljutnánk az már elég nagy gáz lenne.

Amúgy nem vagyok oltásellenes. 3-szor voltunk Covidosak, egyre enyhébb tünetekkel (a harmadiknál már csak némi orrfolyás, náthás tünetek).

De amíg nem a védettség számít a vezetőknél, hanem az oltások száma, addig nem megyek bele a játékukba.

Szerintem az egyre enyhébb lefolyás is mutatja hogy a szervezetünk kellőképp emlékezett a vírusra és megbírkózott vele, így amíg nem muszáj feleslegesen nem oltakozom.

Addig is a kártyájukat oda tehetik ahova gondolom, amiket eddig korlátoznak vele azon helyekre eddig sem jártam, ezután sem fogok. :)

2022. jan. 23. 13:04
 38/38 anonim ***** válasza:
27%
Eddig 2, akarom a 3. Oltást is, Pfizerrel, úgy gondolom hogy védettebbé tesz, mint azt, aki nincs beoltava. 21/L
2022. jan. 28. 19:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!