Hány Covid oltást vettél fel eddig és hányat leszel hajlandó még felvenni?
Nincs tv a házunkban, így ha akarnám, se tudna megfélemlíteni. Átestem a covidon, épp eléggé volt kellemetlen, ha elkerülhető akkor máskor nem szeretném újra átélni.
Nem én rettegek egy szuritól amúgy... :D
(#3 voltam)
Mondtam én hogy az első válaszok ugyanattól jöttek,hasonló írásmód,meg középvezető, informatikus, laborasszisztens mind ugyanitt, mikor dolgozniuk kellene.
NAAAAAA!
Ez is csak egy troll a sok közül, csak az oltásra van ráállva.
Nem vagyok se középvezető, se laborasszisztens. Nem tudom, miféle téveszméid vannak, de a magánügyed, ne másokon éld ki miatta a dühödet.
"mikor dolgozniuk kellene" - létezik ám szabadnap is a világon.
Amúgy mit értesz "hasonló írásmód" alatt? Mindannyian magyar nyelven írtunk, kb. ennyi közöset látok.
3 oltásom van, 2 Astra és 1 Moderna, de nem nagyon szeretnék már többet, hacsak nem nagyon muszáj, mert kezd átfordulni az egész az önmaga paródiájába. Nyilván ha kell, akkor rászánom azt a fél órát, de én inkább hagynám az egész járvány mizériát a fenébe, eltörölnék mindent. Úgyse lesz jobb, együtt kell élni vele.
42 éves vagyok, családos, mindenki oltva van, kivéve a legkisebb gyerek, ő még nincs 5 éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!