Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány Covid oltást vettél fel...

Hány Covid oltást vettél fel eddig és hányat leszel hajlandó még felvenni?

Figyelt kérdés
Írd a korodat, nemedet, s azt, hogy mi a foglalkozásod és milyen oltással oltottak, valamint azt, hogy miért.

2022. jan. 20. 14:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
44%

Nincs tv a házunkban, így ha akarnám, se tudna megfélemlíteni. Átestem a covidon, épp eléggé volt kellemetlen, ha elkerülhető akkor máskor nem szeretném újra átélni.

Nem én rettegek egy szuritól amúgy... :D

(#3 voltam)

2022. jan. 20. 14:48
 12/38 anonim válasza:
61%

Mondtam én hogy az első válaszok ugyanattól jöttek,hasonló írásmód,meg középvezető, informatikus, laborasszisztens mind ugyanitt, mikor dolgozniuk kellene.

NAAAAAA!

Ez is csak egy troll a sok közül, csak az oltásra van ráállva.

2022. jan. 20. 14:49
 13/38 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagyok se középvezető, se laborasszisztens. Nem tudom, miféle téveszméid vannak, de a magánügyed, ne másokon éld ki miatta a dühödet.

"mikor dolgozniuk kellene" - létezik ám szabadnap is a világon.

2022. jan. 20. 14:51
 14/38 anonim ***** válasza:
73%
Egyet sem és a jelenlegiekből egyet sem, 37N, egyéni vállalkozó ételfutár vagyok (agrár BSc diplomával, mesterszakot pedig levelezőn végzem). És azért nem oltatom magam, mert nem látom értelmét. Nem menthetünk meg mindenkit, nem vagyunk mindenhatók. Véleményem szerint összességében több kárt okoz egy elhamarkodott oltási őrület, mint hagyni természetes módon lefutni a járványt.
2022. jan. 20. 14:51
 15/38 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy mit értesz "hasonló írásmód" alatt? Mindannyian magyar nyelven írtunk, kb. ennyi közöset látok.

2022. jan. 20. 14:53
 16/38 anonim ***** válasza:
60%
2 Astrát és 1 Modernát kaptam. Kínai oltást nem akartam, nem bíztam benne, a többi nem volt elérhető számomra, amikor az oltás mellett döntöttem, illetve a Szputnyiknál írtak ellenjavallatnál pajzsmirigy problémát, nekem nem diagnosztizálták, de volt gond a pajzsmirigyemmel, ami elmúlt, de nem akartam kockáztatni az oltással, hogy előhozzon esetleg valamit. Anyukám korábban Astrát kapott, így volt egy kis rálátásom is családon belül, hogy mire számíthatok (azonos a vércsoportunk, ha az otthoni vércsoport gyorsteszt jól működött, anyukámét ismerem, az enyémet soha sehova nem írták fel, ilyennel néztem meg). Egyébként mérnök informatikus vagyok, ebben is dolgozom, nem akarok beleokoskodni olyan szakterületbe, amihez nem értek, és vannak az ismerősi körömben egészségügyisek, akiknek megbízom a véleményében, ők az oltás mellett vannak, és ezt logikusan alá is tudják támasztani, miért, ugyanakkor nem agitálnak erőszakosan. A normális oltási reakciókon kívül semmi negatív hatást nem tapasztaltam egyik oltásnál sem, és azok is kb. 5 napon belül elmúltak. Azt nem tudom, hogy az oltásnak mennyi köze van hozzá, hogy most ősszel nem voltam beteg, a covid előtt rendszeresen 1-2 hétre megfektetett az aktuális szezonális vírus. Az életmódom nem változott.
2022. jan. 20. 14:53
 17/38 anonim ***** válasza:
45%
Elfelejtettem írni, hogy egyébként 37 éves nő vagyok, 17-es voltam.
2022. jan. 20. 14:54
 18/38 anonim ***** válasza:
21%
3 a magyar igazsag es egy a raadas! :)
2022. jan. 20. 14:57
 19/38 anonim ***** válasza:
63%
Egyet vettem fel decemberben kormányzati határozat nyomására, mert különben fizetetlen szabadságra küldtek volna, én pedig nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy hónapokig ne keressek pénzt. Másodikra még kötelez a munkaadóm, tehát az is muszájból lesz. Kínai vakcina mind a kettő, egészségügyben jártas ismerőseim azt ajánlották, hogy a kínait vegyem fel, mert nagyjából olyan, mintha vizet kapnék, ugyanis nem ér semmit, nem ad védettséget. Ami nekem nem is kell. Elképesztő az a megfélemlítés és agymosás, amit a kormány és az ebben érdekelt ellenzéki pártok hajtanak végre úgy, hogy két éve a különleges jogrend ellen szavaztak, most pedig megszavazták a veszélyhelyzet meghosszabbítását. Ezek után nekem ne mondja meg senki, hogy a kamerákon kívül nincs ökölpacsi ezek között a rohadékok között. Valószínűleg az itt válaszolók 80%-a is valamilyen kormányközeli szimpatizáns, vagy megvették őket 10 kg krumplival, hogy az olyan másodrendű állampolgárokat, mint én, jól lepontozzanak, és a boszorkányüldözés nevében kikiáltsanak felelőtlennek. De ez ne ejtsen szemellenzőt az arcodra, kedves kérdező. Jó lenne, ha átlátna már mindenki a szitán.
2022. jan. 20. 15:01
 20/38 anonim ***** válasza:
64%

3 oltásom van, 2 Astra és 1 Moderna, de nem nagyon szeretnék már többet, hacsak nem nagyon muszáj, mert kezd átfordulni az egész az önmaga paródiájába. Nyilván ha kell, akkor rászánom azt a fél órát, de én inkább hagynám az egész járvány mizériát a fenébe, eltörölnék mindent. Úgyse lesz jobb, együtt kell élni vele.

42 éves vagyok, családos, mindenki oltva van, kivéve a legkisebb gyerek, ő még nincs 5 éves.

2022. jan. 20. 15:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!