Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány Covid oltást vettél fel...

Hány Covid oltást vettél fel eddig és hányat leszel hajlandó még felvenni?

Figyelt kérdés
Írd a korodat, nemedet, s azt, hogy mi a foglalkozásod és milyen oltással oltottak, valamint azt, hogy miért.

2022. jan. 20. 14:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

Három Pfizer, nem akarok beteg lenni, és veszélyeztett is vagyok.

33/N, szálloda, helyettes GM

2022. jan. 20. 15:02
 22/38 anonim ***** válasza:
54%

"Valószínűleg az itt válaszolók 80%-a is valamilyen kormányközeli szimpatizáns, vagy megvették őket 10 kg krumplival"

Vagy csak nem kér a covidból. Volt szerencsém hozzá, máskor nem akarnék egy hétig lázasan fetrengeni miközben mindennek gyomorforgatóan büdös szagát érzem. Komolyan nem értem, ez miért olyan hihetetlen vagy megbotránkoztató egyesek számára.

A páromnak meg van alapbetegsége, emiatt tart a fertőzéstől.

Ellenzékiek vagyunk, és nem szeretjük a krumplit.

2022. jan. 20. 15:06
 23/38 anonim ***** válasza:
63%
"Valószínűleg az itt válaszolók 80%-a is valamilyen kormányközeli szimpatizáns, vagy megvették őket 10 kg krumplival" - Gyűlölöm a Fideszt, szóval ez nem talált.
2022. jan. 20. 16:58
 24/38 anonim ***** válasza:
58%

Eggyet se.

eggyet se

Eggyet se.

38F búrkóló

Fájzer mit miér?

2022. jan. 20. 17:04
 25/38 anonim ***** válasza:
66%

3-at

Annyit vagyok hajlandó amennyit én magam is indokoltnak látok, de az tuti hogy nem fogok se 4 se 6 havonta új adagért rohanni.

Én márciusban kaptam a másodikat és november végén a harmadikat szóval jó 8 hónap telt el. Ha még indokolt lesz majd talán szeptember október körül hajlandó leszek negyedikre.

Elektronikai eszköz értékesítő 27/F

2 Asra 1 Pfizer

2022. jan. 21. 12:06
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyet sem vettem fel eddig. Ha valami miatt rákényszerülök (pl. olyan dolgokhoz kellene az oltási kártya (mert hát ugye már nem a védettség számít, ami azért beszédes), amit szeretnék csinálni, vagy csak szimplán kötelező lenne), akkor beadatnám, a lehető legjobban elhúzva. Ha 6 hónapig érvényes, akkor a 6. hónap végén venném fel a következőt.

27/F, közlekedésmérnök.

Azért nem kérek önszántamból oltást, mert egyrészt már voltam koronavírusos és semmi gondot nem okozott (sem akkor, sem később), másrészt a lassan 3 éve tartó huzavonában több olyan dolog is körvonalazódik, ami nekem nem teljesen kerek (pl. a természetes védettség már nem elég jó).

2022. jan. 21. 13:50
 27/38 anonim ***** válasza:
11%

A "természetes védettség" semmit nem ér sajnos, átestem a fertőzésen, utána nem sokkal már nullához konvergált az ellenanyagom.. :(

2022. jan. 21. 13:58
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az a pénz h beoltassam magam kísérleti vakcinával.

Politikai háttér az egész

De tiszteletben tartom aki oltat, ha fél akkor tegyen amit jónak lát. Aki meg nem az nem is fog...

2022. jan. 21. 16:24
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
21/N másodéves vagyok az orvosin. Mivel nem voltam hajlandó felvenni két oltás után a most már 3. kötelező oltást (a második után olyan rosszul voltam, hogy majdnem rohammentőt kellett hívni), így nem folytathatom a tanulmányaimat. Nem rúgtak ki, hanem aktív helyett átiratkoztam passzív félévre.
2022. jan. 21. 18:06
 30/38 anonim ***** válasza:
34%

"Valószínűleg az itt válaszolók 80%-a is valamilyen kormányközeli szimpatizáns, vagy megvették őket 10 kg krumplival"

Nevetséges! Tudom hova fogom rakni az X-et, es az nem a fidesz lesz!

2022. jan. 22. 10:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!