Hány Covid oltást vettél fel eddig és hányat leszel hajlandó még felvenni?
3
Amennyi még ép ésszel szükséges
34
F
Középvezető
2xAstra 1xPfizer
Mit miért? miért oltottak be? Mert nem akarok ebbe belehalni
Eddig 3.
"Bármennyit" felvennék, amennyi reális. (Értsd: nyilván ha már 1 éve nem volt covidos eset, akkor nem kell több oltás. :D )
28/N, informatikus.
2 db Szputnyik, 1 db Pfizer.
Hogyhogy miért? Szeretném ha a lehetőségekhez képest enyhe lefolyású lenne a vírus, plusz kötelező is nekem.
3
érdemes követni amit azok mondanak valamiről, akik értenek hozzá. akkor is ha esetleg később az derül ki, hogy tévedtek.
Miért lettünk lepontozva? Én úgy látom, mind a kérdésre válaszoltunk.
Van éppen elég kérdés, meg egyéb fórum, ahol egymásnak lehet esni a témában és véleményezni...
Eddig 3-at.
Amennyi a járványhelyzet miatt még szükséges.
31
Férfi
Biológiai laborasszisztens
És hogy miért? Mert perpillanat nem létezik olyan alternatíva, ami jobb eredménnyel kecsegtetne a jelenlegi helyzetben. És ha nem is 100%-os hatékonysággal működnek az oltások, még egy pár százalék plusz védettséggel is értelemszerűen több esélyem van, mint anélkül.
2 regisztrációról írták az oltásos válaszokat, ugyanaz az ember.
Sok itteni trollnak van több regisztrációja, ilyen kérdéseknél hirtelen felélednek.
Eddig 3-at, és felveszek annyit, amennyi a járványhelyzet miatt még szükség.
26 éves nő vagyok, jelenleg ügyfélszolgálaton dolgozom, melette végzek két képzést. 3 Pfizert kaptam, és azért oltatok, mert egyszerűen gyűlölök beteg lenni. Valószínűleg túlélném a covidot, de már megfázáskor is a sírás kerülget, annyira utálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!