Elment a szaglásom, a teszt negatív. Pànikolok. Mit tegyek?
Egy hete beteg lettem hirtelen, magas lázam lett, fájt a torkom kidőltem. A szaglàsom akkor még tökéletes volt. Mindig is sokkal jobb volt, mint a többi emberé.
Orvost felhívtam, mondtam neki, hogy a teszt negatív lett, azt mondta oké, nem kell antibiotikum. Pihenjek, lázcsillapítót vegyek be, ha kell, meg sok folyadék. Ezt ki kell pihenni. Már jobban is vagyok, nincs láz, nem kapar a torkom, vissza tudtam térni dolgozni, viszont kb 2-3 napja hirtelen elment a szaglàsom teljesen. Szó szerint semmit nem érzek. A teszt még mindig negatív (munkában teszteltek), és ilyen soha életemben nem volt még! Amikor mononucleosisom volt, akkor ment el részben a szaglàsom, de most teljesen megszűnt. Előtte meg megéreztem mindent. Be is pánikoltam. Mi van ilyenkor? Járt már valaki így? Nagyon orvoshoz sem merek menni, mert ezzel tuti bevàgnak házi őrizetbe, hiába negatív a tesztem.
Mit tegyek, hogy visszajöjjön minél hamarabb? Nagyon félek!
Gyorsteszt lett negativ?
Sajnos az sokszor semmit se jelent...
Ősszel negativ lett 3 gyorstesztem, es a PCR meg olyan pozitív, mint a haz. (Tünetes voltam megjegyzem)
En a helyedben csináltatnek egy PCR-t, azert ha mar nem vagy full náthás, nem jellemzo a szaglasvesztes csak ugy... nincs bedugulva az orrod? Mert attól még lehet
Munkahely csinl, jol ,van.
Ezeket en se ertem. Nem is tudjak szakszerűen.
2 nap utan ne parázz.
Masnak hosszú hónapok. Ez siman visszajöhet még
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!