Varadi1000 kérdése:
Normális ha vérzik és gennyes az industrial piercingem?
Figyelt kérdés
2 napja szúrattam, annyit mondtak hogy kenjem tetran krémmel, kerüljem hogy ázzon meg az ilyen dolgok, ma mondta egyik barátnőm hogy kicsit mintha lefolyt volna a vér. Csináltam róla egy képet vakuval hogy jobban lássam mi történik, és tényleg vérzett meg gennyes. Be van lilulva is de nem ezen aggódok igazán. Néha belekaptam, ruha beleakadt vagy maszk. Szokott csípni meg egy kisebb égő érzést is érzek.2022. jan. 5. 14:27
1/6 anonim válasza:
Milyen sufniban csináltattad???
Vegyél a patikában hidrogén-peroxidot
2/6 anonim válasza:
A genny semmiképpen nem normális. Ha normális helyen szúrták, menj vissza, lekezelik, és megmondják, mit csinálj vele.
Ha "sufni", akkor meg irány a doki, még mielőtt komolyabban elfertőzödik.
3/6 anonim válasza:
Nekünk is meg mutathatnád a képet, majd mi megmondjuk a tutit. Orvoshoz véletlenül se menj ! Az olyan ciki !
4/6 A kérdező kommentje:
Nem sufniba csináltattam és nem vészesen gennyes csak egy minimálisan.
2022. jan. 6. 07:53
5/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, sok genny, vagy kevés, a genny nem normális. Ha még most visszamész, valószínűleg elég szakszerűen lekezelni. Ha profi hely, ránézésre tudni fogják, hogy elég-e lefertőtleníteni, vagy tovább kell küldjenek.
Ha halogatod, komolyabb szepszis is lehet belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2022. jan. 6. 08:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!