Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit vártok ennyire az oltástól...

Mit vártok ennyire az oltástól amúgy?

Figyelt kérdés
Az rendben van, hogy valaki úgy érzi magát biztonságban a mai világban, ha a saját döntéséből beoltatja magát, de annak az illetőnek miért nem mindegy, hogy én mit csinálok az egészségemmel? Ha elvileg az emberek a vírus ellen oltatják be magukat, akkor miért is félnek ennyire az oltatlanoktól? Hiszen ők már védve vannak (bár az is érdekes, hogy lassan tizedjére kell már az embernek beoltatnia magát). Merthogy a végső cél, hogy eltűnjön ez a vírus, megnyugtatok mindenkit, most már soha nem fog bekövetkezni. Szerintem ott, ahol már kényszeríteni kell az embereket az oltásra, elég nagy baj van, és nem csak az egészséggel.

2021. dec. 30. 16:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkit megnyugtatok, hogy én oltatlan vagyok, és az is maradok, mert ellentétben azokkal, akik beálltak a sorba, mert hittek a lefizetett orvosoknak, én nem fogom ezt tenni. Ha tetszik, ha nem ez van és ez lesz, mert engem kényszeríteni nem fog senki. Nem egy tűtől félek, hanem a következményektől, amiért saját magamon kívül senki nem vállal felelősséget! De ha vállalna is késő lenne, akkor sem kérnék belőle!
2021. dec. 30. 16:59
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Az volt a marketing szöveg, hogy csak az oltással térhetünk vissza a régi életünkhöz. Na most ott tartunk hogy vedd fel a 4. meg az 5. oltást de amúgy minden rekordot megdönt a járvány.
2021. dec. 30. 16:59
 13/26 anonim ***** válasza:
25%
#12 Az ostobák miatt, mint 2, 11, es te.
2021. dec. 30. 17:03
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
Hát 13as az eredmények magukért beszélnek, nézd meg te mennyire adtál hasznos választ oltottként, és nézd meg én hogy érveltem oltatlanként. Azért, mert neked nincs érved, és csak hülyézni tudsz mást, akkor gondolkodj el kinek hol tart az iskolázottsága :)
2021. dec. 30. 17:13
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

#15 Panelprolik véleményére adjak? Szerinted nekem az számit, hogy egy GYIK szintű oldalon hány szazalekot kap a válaszom? Ha valakinek ez számít valamit is, akkor az meglehetősen szánalmas...

Mint ahogy ugyanaz a kérdés n. alkalommal feltéve.

2021. dec. 30. 17:31
 16/26 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Ennyit számitanak a százalékok: semmit

2021. dec. 30. 17:36
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
Annak a véleményére adsz, akiére akarsz. Számomra hiteltelen az összes orvos véleménye, aki az oltásban hisz, mert az önmagát hazudtolja meg. Azért mert azt mondják neki, figyu itt van X millió egyértelmű, hogy a nagy többség eladja a lelkét. Tudják jól, hogy ugrik minden, ha nem úgy fütyülnek, ahogy a fidesz kívánja. Nézd meg kik ülnek ott egyik nagyobb rabló, mint a másik. Nézd meg a káslert. A szeme sem áll jól. De az, hogy a tíz parancsolat betartásával a betegségek 70-80%a elkerülhető, az nem tudom neked hol hiteles. Nézd csak meg cili néni is eltűnt. Egymás után mondott nagyobbnál nagyobb hülyeséget. Csak sajnos sok idős ember, aki védtelen és egésznap a tvt nézi felül ennek a sok hülyeségnek.
2021. dec. 30. 17:57
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
#17 Jaja! Az USA, es a világ orvosai mind Orbánnak engedelmeskednek...
2021. dec. 30. 17:59
 19/26 anonim ***** válasza:
63%

Meg a 20-40 evvel ezelőtt íródott tankönyvek is mind Orbán kérésére készültek csak azert, hogy téged most jó alaposan megtévesszenek, és egy oltással akarjanak kinyírni.

Mulatságos vagy

2021. dec. 30. 18:01
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem félek az oltatlanoktól.

Valamilyen szinten pszichésen biztonságot ad az oltás,azt vártam (volna?),hogy egy náthától ne kelljen rosszul éreznem magam,valamilyen szinten visszakapjam a régi életem,ne legyen teszt,karantén stb.

2021. dec. 30. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!