Van itt olyan, aki valaha is elájult valamilyen oltástól?
Jó, az ájulást azért ne keverjük feltétlen a mellékhatások közé. 6 éves koromtól kezdve minden oltásnál elájultam.
Én azt hittem, van valami az oltásban, amitől elájulok.
De vérvétel után is rosszul lettem, szóval...Amikor pedig anyukám ujjából vettek vért és felsikoltott, mert ideget értek, akkor is én lettem rosszul, le kellett feküdnöm mellé a kórházi ágyba, akkor azért felülvizsgáltam azt a hitemet, hogy az oltóanyaggal volt a gond gyerekkoromban.:DDD
Ettől függetlenül nem oltatok a koronavírus ellen, mert nem bízok ebben az oltásban. Biológiai fegyver a vírus is, és az oltás is ellene.
Nekem volt más is, mint hogy elájultam. Az csak egy negatív élmény volt. Utána 25 évig görnyedt háttal és széttett lábakkal mentem utána. Nem is gondoltam rá, hogy az okozhatta a problémát, amíg ilyen témájú könyveket nem olvastam.
Tavaly januárban viszont egyszer lebetegedtem, kigyűlt az oltás helye, kinyomkodtam a gennyet és utána jöttem helyre.
De a munkahelyemen mindenki oltva van és engem is rá akarnak beszélni, sőt kötelezővé is tehetik.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!