Az rendben van, hogy valaki úgy érzi magát biztonságban a mai világban, ha a saját döntéséből beoltatja magát, de annak az illetőnek miért nem mindegy, hogy én mit csinálok az egészségemmel? Ha elvileg az emberek a vírus ellen oltatják be magukat, akkor miért is félnek ennyire az oltatlanoktól? Hiszen ők már védve vannak (bár az is érdekes, hogy lassan tizedjére kell már az embernek beoltatnia magát). Merthogy a végső cél, hogy eltűnjön ez a vírus, megnyugtatok mindenkit, most már soha nem fog bekövetkezni. Szerintem ott, ahol már kényszeríteni kell az embereket az oltásra, elég nagy baj van, és nem csak az egészséggel.
Ha én be tudom oltatni magam akkor elvárom mástól is.
Biztos hogy nem véletlenül mondja az összes vezető hogy oltass!!! Ez egy veszélyes virus és ezt fel kellene fogni.
Engem, azért zavar a legjobban hogy nem oltatnak az emberek mert így elkaphatom tőlük, azért mert nem képes valaki beilleszkedni a társadalomba ne veszélyeztesen engem is.
2021. dec. 30. 16:49
2/26 anonim válasza:
Én abszolút egyetértek veled, oltatlan vagyok. 2* kaptam el ezt a valamit 10 hónapon belül. Sok oltott az ismeretségi körben is legalább 2* beleesett. Más kérdés, hogy a következő alkalommal semmilyen szinten nem fogom bejelenteni az orvosomnál sem, hogy ezért vagyok beteg, csak sima állományt kérek. Nem fogok karanténba vonulni, mert így is kis millió dolgom van, ezer fele kell mennem. Most is nem tudok elmenni tp papírért, szemüvegért, mert ilyen esetre nincs segítség, de ha lenne sem várhatom el azt, hogy menjen el helyettem az én dokimhoz, gyerekorvoshoz, szemüvegért, boltba, patikába stb.
2021. dec. 30. 16:51
3/26 anonim válasza:
Ez a 10000032. ugyanilyen kérdés.
Az oltottak nem felnek az oltatlanoktól. Maximum cegtelenül ostobának tartják őket, és dühösek rájuk, mert miattuk fogunk itt szívni a vírussal még vagy 100 evig.
Te miért rettegsz egy nyamvadt oltástól, amikor már több milliárd embert beoltottak, es kecesebb az esélye, hogy az oltástól legyen bajod, minthogy egy aszeroida agy helyen csap? Te mitől rettegsz?
2021. dec. 30. 16:51
4/26 anonim válasza:
Én azt várom az oltástól, hogy az olyan okosok is megkapják mint te
2021. dec. 30. 16:52
5/26 anonim válasza:
A 2 válaszoló miatt tartuk ott, ahol tartunk. Teljesen mindegy, milyen fertőző betegsege van, de ő magasról tesz mindenki másra, mert neki dolga van, ezért összefertőz mindenkit, akit ér. Olthatatlan csecsemőt, terhes anyát, rákost, immunhiányost. Mert neki dolga van. Na, ez az egoizmus csúcsa. Ez undorító!
2021. dec. 30. 16:56
6/26 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha, nem oltatná be Magát senki!!!!!
Mert méreg van az inekcióban azért!!
2021. dec. 30. 16:57
7/26 anonim válasza:
#3, az aki oltatlan miért rettegne az oltástól? Ha átment rajta és nem fél, nem érdekli, nem kell neki az oltás, pont.
Ja hogy azért oltassa be magát, mert miért ne? Ez nem így működik.
2021. dec. 30. 16:57
8/26 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha valaki nem oltatja be magát!
Engem az zavar, ha terjesztik a sok ostobaságot, meg összeesküvés elméletek az oltás ellen, és birkának, meg agymosottnak hívnak, mert én beoltattam magam.
2021. dec. 30. 16:58
9/26 anonim válasza:
Tehát ez is egy olyan sablon kérdés, amit azért irtak le, hogy az oltáspártiakat lepontozhassák. Ha nektek ez az életetekben az egyetlen örömforrás, akkor tessék meg egy komment, amit lepontozhattok. Szánalmas...
2021. dec. 30. 16:58
10/26 anonim válasza:
#5, a 2es válaszoló teljesen jól teszi. Mindenki törődjön magával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!