Hová forduljak segítségért?
Ha igazolható, hogy a frontin elhagyása miatt van halucinációja (ahogy nekem is így volt), szerintem 6 hónap vagy egy év mire elmúlik.
Epilepszia is lehet, de ha nem volt semmi ilyen mikor szedte a frontint szerintem hülyeséget írtak a papírra...
A rivotrilt mihamarabb hagyja el! A pszcihiáterek is kikötik hogy a rivotril és a frontin csak rövid ideig szedhető, mert komoly függőséget okoz.
Arról nem beszélve, hogy mindkettő pszchioaktív szer. Az-az magyarul tudatmódosítók.
Szerintem mindenképpen menjetek egy másik pszcihiáterhez, legyél ott vele!! És beszéljétek át hogy mi legyen! Egyeztessetek, meséljétek el mi történt idáig.
Ha anyukád szeretné elhagyni a gyógyszereket és helyette inkább választja az évekig tartó de valódi gyógyulást jelentő pszchioterápiát egy pszchiológussal és mellette a gyógyszeres kezelést amely tünetcsökkentő, mindenképpen beszéljetek a pszcihiáterrel!
Ahj :(
Keressetek fel házhozmenő pszcihiátert és pszchiológust.
De csak maszekba fogtok ilyet találni.
Pszcihiáter nem tudom mennyiért megy házhoz, a pszchiológus kb 15 000-20 000 körül vállalná szerintem, alkalmanként.
Azt én se értem miért nem pszcihiátriára.
Azt viszont ne felejtsd el, hogyha pszcihiátriára berakod elfogja veszíteni minden jogát és nem fogsz tudni érte semmit sem tenni.
Azt tesznek vele amit akarnak, arra kötelezik amire akarják, akár erőszakkal is...
Gondold át, kérlek!
Biztos pszcihiátria lenne a legjobb választás? Igazi pszcihés csődtömeget tudsz csinálni belőle. Ráadásul ha a pszcihiátrián rosszabbul lesz a gyógyszerek miatt (ami nagyon de nagyon valószínű) se te, sem pedig ő nem fogja tudni azt mondani hogy nem veszi be.
Kérlek gondold át ezt a pszcihiátriás dolgot, nagyon!
Esetleg még felfogadhatsz egy szakértőt aki foglalkozna vele, űjra pelenkázná, tanítaná. Ápolná.
Havi 90 000 forintért vannak szakemberek akik vállalják úgy hogy házhozmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!