Hová forduljak segítségért?
Ha frontint szed attól alacsony a vérnyomása és a pulzusa is, ami a gyógyszer mellékhatása lehetett, gondolom ezért állították le a kardiológián a szedését.
A "képlet" egyszerű: ha szedi a frontint, le van "szedálva" az-az olyan kezelést kapott a pszichiátertől, ami csak "felületi" kezelés, az okokat nem szüntette meg. A kiváltó okok lelki okok minden esetben és ezt az idegrendszerre ható gyógyszerrel kezelni csak átmeneti ideiglenes kezelés lehetett volna. Ha sokáig szedi, akkor annak mellékhatásai vannak az ó esetében a szívére negatívan hatot!
Ha megszüntetik a frontin szedését, akkor javul a szívének a működése ugyan, de a "szőnyeg alá söpört" lelki problémája" hatványozottan kerül elő!
Ilyen esetekben nincs orvosi megoldás, mert minden gyógyszernek, akármit is írnak fel a frontin helyett mindegyiknek súlyos mellékhatásai vannak.
A lelki megoldás ilyenkor már sokkal nehezebb, mint kezdetben.
A lelki megoldás: pszichoterápia (gyógyszer nélkül)
vallás és a megtérés az ami még sokat segíthet, meggyógyulni ugyan nem fog, de megtanulja a vallás segítségével elviselni a hallucinációit, mert a hallucináció "tisztulnak" esetleg szebbek lesznek és nem rém jellegűek.
Segítség képen ide másolok egy idézetet egy könyvből:
"Bizony, hallucináltál. Bizony mindannyian ki vagytok téve mindenféle hallucinálásnak, ha nem hívjátok be gyakran magatokba angyalaimat. Kérjétek angyalaim védelmét, hogy tartsák távol tőletek azokat az ártó, szemtelen erőket, akik fantáziátokra hatva, sok zavart tudnak előidézni bennetek.
Többé-kevésbé minden ember tudathasadásos egy bizonyos fokig. De az, aki nyitott akar maradni az Én boldogító jelenlétem elfogadására, szinte a semmivé képes silányítani önmagában ezt a skizofréniát.
Mivel érzelmi világotok hullámzó, ezért főleg olyankor kell hangsúlyt tenned a hitre és a hűségre, amikor nehezen megy. Olyankor kell értelmes és becsületes emberekre hallgatnod, amikor fellép benned az a makacsság, ami ennek ellenkezőjét sugallná.
Bátran bízhatsz Bennem. Megáldalak a BIZALOM LELKÉVEL!
Jézus; A HANG - könyv 2728
8.
De van a frontinnak mellékhatása...
Demencia és egyéb mentális betegségek indikátora!
Ennél már csak a rivotril a rosszabb.
Tudom jól... Mindkettőt szedtem...
Rivotril nagyon rövid távon, kis mennyiségben, pánikroham ellen jó.
Frontin csak arra jó, ha elakarod veszíteni az érzelmeidet és gátlásaidat.
Én frontin mellett mivel elveszítettem minden érzelmemet, nem befolyásolt semmi. Mindenkinek elmondtam őszintén a gondolataimat. Nagyon nem tetszett nekik...
Ma már nem szedem és nem is akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!