Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elalvási nehézségekre a Xanax...

Elalvási nehézségekre a Xanax milyen megoldás?

Figyelt kérdés
25/F
2021. dec. 18. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell ezt komolyan venni. Az 5-ös válasz teljesen rendben van. Vannak olyan emberek, akik valami korábbi sérelem miatt mindenkit jól lepontoznak, és azt hiszik, most jól megmutatták. De nem. Alapvetően én sajnálom őket.
2021. dec. 18. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Xanaxot csak receptre adnak. Ezek után nem tudom, miért fontos, hogy mi mit gondolunk. Ha orvos úgy ítéli meg, ezt írja fel.

Ha stressz miatt nem tud valaki aludni, akkor lehet jó ilyenre.

2021. dec. 18. 23:31
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem a legjobb...Én szoktam időnként frontint,de csak ha nagyon muszáj(pánikra)Valóban az a gond vele,hogy függő lehetsz,és lehetnek mellékhatásai is.Citromfüvet is próbáltam,nekem az is bevált,szóval érdemes ezekkel is kísérletezni.De kezdd azzal,hogy vizsgáld meg a körülményeidet.Ha stresszes vagy,jó ötlet választani valami sportot,ami kellemesen lefáraszt.Lefekvés előtt ne gépezz,telefonozz,ne foglalkozz negatív,felzaklató témájú dolgokkal.Teljesen sötétíts el a szobában,ez segíti az alváshoz fontos melatonin hormon termelését.Táplálkozásod is igyekezz rendbe tenni(kevés finomított cukor,fehér liszt,több nyers zöldség,gyümölcs)
2021. dec. 19. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!