Van valami nagyon ritka " betegseg"; pàr hete olvastam itt gyik-on; de sehol nem találom. A " betegseg" lenyege ; H először skizofreniara gyanakszanak; de valami fele orvosi vizsgalatal megallapijtak;h nem az. A " beteg" tünetei.. Mi is ez orvosilag?
Figyelt kérdés
Van valami nagyon ritka " betegseg"; pàr hete olvastam itt gyik-on; de sehol nem találom. A " betegseg" lenyege ; H először skizofreniara gyanakszanak; de valami fele orvosi vizsgalatal megallapijtak; H nem az. A " beteg" tünetei ; hogy hangokat hall; àltalaban ismert zene szàmokat nagyon halkan. Nem találom sehol; valami agyalapi; fül mögötti túlműködésrol írtak; Hogy. bizonyos embereknel( nagyon keves %-ban); bizonyos korulmények közt* az emberek agya " elraktarozza" ezen hangokat; dallamokat; es valahogy - ha tok nagy csend is van- az agy valahogy vissza jatsza őket?2021. dec. 7. 15:34
11/14 anonim válasza:
Esetleg ezt láttad?:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1141175..
12/14 anonim válasza:
Van ugye a disszociatív személyiségzavar, ami kicsit hasonló (tényleg több személyisége van az embernek). Van egy olyan betegség, ami ennek a kettőnek a keveréke, mindkettő tünetei előfordulnak (nem tudom, mi a neve). Vannak, melyek hasonlítanak a skizofréniához, pl. skizoeffektív zavar, de nem olyan súlyosak.
13/14 A kérdező kommentje:
A utolso 2 valasz: "egyre hidegebb"
2022. febr. 4. 08:53
14/14 anonim válasza:
Ezt az én agyam is csinálja, de nem mindig, és nem ismert számokkal, hanem egy szimfonikus zenekarral szórakozik. Ezt rendesen hallom, tehát nem csak a fejemben szól. Hallgatni is lehet, kellemes és szép zene egyébként. Nem vagyok skizofrén, egyéb skizofréniára jellemző tüneteim nincsenek. Engem is érdekelne, hogy ez vajon mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!