Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szegedre Dr. Deák Enikő...

Szegedre Dr. Deák Enikő üzemorvoshoz mikor lehet orvosi alkamasságira menni?

Figyelt kérdés

Tanuló vagyok és a cég ahol a gyakorlatomat töltöm elküldött egy orvosi alkalmassági vizsgálatra.

Kell időpontot kérni? Továbbá mennyire úgymond elnéző milyen a hozzáállása?

Ha bármilyen orvoshoz megyek és ha megmérik a vérnyomásom akkor ott jelen esetben extrém magasra felugrik. Amikor még az érettségire jártam akkor is volt kötelező orvosi vizsgálat ott egyszer megmérték és az első érték 200 volt, kérdezte az orvos hogy jól vagyok-e nem szédülök vagy van-e valami más panaszom ott helyben, de nem volt semmi, végül adott egy beutalót és 3 hétre befeküdtem X éve kórházba de nem tudták megállapítani a konkrét okot hogy miért megy fel a vérnyomásom. Vizsgálták a szememet, MRI-vel megvizsgálták a koponyámat terheléses vércukorszintmérést is csináltak, de nem tudták megmondani hogy mi a baj végül arra emlékszem hogy 145-ös vérnyomással hazaengedtek. Szó szerint rettegek ha bármilyen orvoshoz is kell menni ki lehetne kergetni a világból. Nem tudom miért van ez ez már azóta van mióta az eszemet tudom. Eddig 2x volt 24 órás vérnyomásmérésem is. Szedek gyógyszert Valsacort és normodipint reggel és este.

Otthoni körülmények között 120-145 az első érték. A második kb 55-100. A pulzus változó 55-akár 82. Ja és valamiért a bal kezemen mindig nagyobbat mér a vérnyomásmérő.

2021. nov. 17. 20:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!