Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor veszik le az emberek a...

Mikor veszik le az emberek a maszkot?

Figyelt kérdés
Mikor jönnek rá arra, hogy 1. nem véd lófszt se 2.ez egy jelképe annak, hogy "fogd be a szád, és azt csináld, amit mondok"?

2021. dec. 3. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Minek hordasz bukósisakot, biztonsági övet, munkavédelmi cipőt/ruhát, miért hőálló kesztyűvel fogod meg a forró tepsit, miért használsz hegesztésnél pajzsot, napsütésben UV védős szemüveget, naptejet, Miért esszük a jódozott sót, és miért hordunk -10 fokban kabátot?

Mindezt én is fölöslegesnek tartom, hiszen eddig sosem ért nagy baj. Akkor ugyan minek mindez a "hülyeség"? "Normális" ember nem használ ilyeneket. Minek? (FeE)

2021. dec. 12. 17:13
 12/16 A kérdező kommentje:

10es nekem nincs bajom a maszkosokkal, csak ők is tartsàk tiszteletben, hogy èn az egészsègem érdekében inkàbb nem hordom. (igen,ott sem, ahol "kötelező" mert nem értek egyet vele) az màs tészta ha beteg vagy, akkor esetleg. De mielőtt megkezdődött a parasztvakítàs mit mondtak? EGÉSZSÉGES EMBER NE HORDJON MASZKOT! Árt!

11es neked inkàbb nem írok semmit, aki ilyen pàrhuzamokat von az elég butuska lehet...mitől véd a kesztyū? a hidegtől. mitől véd a maszk...🤔ja...hogy semmitől, csak a szàd/orrod elég gyũjti a bacikat egy koszos rongy formàjàban. remélem màr érted

2021. dec. 12. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:

12

Biztos hallottál csontvelő-transzplantáltakról, szervátültetettekről, durva kemót kapó emberekről. Ők a kezelés bizonyos szakaszában már utcára mehetnek, de még maszkban. Igen, maszkban. Mert ezek szerint véd.

Én az év harmadában akut náthával szoktam küzdeni, az év további nagy részében visszamaradt hurutos köhögéssel. Jé, ezen jelentősen enyhített a maszk...

2021. dec. 13. 00:12
 14/16 A kérdező kommentje:

13 ki kell àbràndírtsalak, azon kívül, hogy te megnyugszol, mert azt hiszed most màr biztonsàgban vagy, nem véd semmit.

A ràkosokat sem. Sajnos.

2021. dec. 15. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 A kabát sem a hideg ellen. Minek hordasz kabátot?

Amúgy mire alapozod, hogy nem véd semmit?

2021. dec. 15. 20:02
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Én igenis szeretnék visszatérni a régi élethez. Szeretem, hogy vannak események, kimozdulunk, nem csak otthon ülünk egész nap, meg a gép előtt.

Ne is haragudjatok, de ez nem élet, hogy kb. mindenütt maszk, személytelen emberekkel, arc nélküli egyénekkel vagy körülvéve.

2021. dec. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!