Mikor veszik le az emberek a maszkot?
Majd amikor az idiótak mint aki ilyen kérdést feltesz kipusztulnak és végre nyugodtan élhetünk.
Neked gondolom van igazolásod,hogy templomban is fütyülhetsz
Nem tudom, hogy lesz-e tömeglázadás, de sokan tartjk fontosnak a maszkot, sokan értik meg, miért kell, sokan fogadják el a tényt, hogy kell.
Egy multinál dolgozom IT területen, de szóba került az eléggé nagy gyár is. Amikor durvábbak a számok, akkor mindenkinek egész nap kell viselnie a maszkot. A gyárban elmaradt az influenzajárvány és soha ilyen kevés betegállomány nem volt még sohasem. Pedig többszázan dolgoznak ott és lévén gyár, be kellett járniuk minden nap.
És itt el is érkeztünk a személyes véleményemhez...
Én NEM akarok visszatérni a régi "életünkhöz".
Nem akarok heti 5 nap irodában rohadni és a felnőttképzések, továbbképzések, levelező/esti egyetemek, OKJ-k továbbra is lehetnének online-ok, ha a képzés jellege engedi.
ÉS! Nem akarom levenni a maszkot. Nem akarok visszatérni ahhoz, hogy havonta beteg a az iroda 70%-a és természetesen én is. Nem szeretek felsőlégúti fertőzéseket kapni, pláne, hogy párévente antibiotikumot igénylő szövődmény alakul ki illetve az esetek felében többhetes köhögés.
Ázsiában évek óta elfogadott dolog a maszkviselés, lehetne az Európában is. (Sőt, nem lepődnék meg, ha a legfejlettebb országokban azzá is válna, mert az emberek nem akarnak betegek lenni, másokat fertőzni, betegállományba menni.)
#7 Egyetértek veled, és akkor is csatlakozom itt egy külön kommenttel, ha tudom, hogy az előtted író asztrofizikus zooinfektológusok leszavaznak.
Kifejezetten örülök annak, hogy nem harákolnak az emberek közvetlenül a tüdőmbe a buszon, villamoson. Egyáltalán nem zavar a maszk, sőt! Üdvözölném, ha ehhez mindenki felnőne, hogy betegen ne menjen közösségbe, de ha mégis muszáj kimozdulnia ilyenkor, akkor vegyen fel maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!