6-os. Vagy a hormonális fogamzásgátlók, az egyébb mellékhatásaikról és későbbi szövődményeiről nem is beszélve. Mégis úgy írják fel, mint annak a rendje, sőt sok férfinek nem nevezhető gy.kér még el is várja, hogy szedjék a nők, hisztiznek, ha nem hajlandóak. Azért még sem tiltakoznak, csak az oltások miatt.
2021. nov. 4. 15:12
14/20 anonim válasza:
12 A 4-ess ha továbbszámolunk és 5 hónapra számoljuk:
226274*(5/3)=377123 halál az oltottak közt 5 hónap alatt.
32000/377123=8%-a az ezeknek a haláloknak a covid-oltás miatt van. Szóval nem tudom hogy ez neked hogy elenyészően kevés.
2021. nov. 4. 18:35
15/20 anonim válasza:
Azt írja a cikk, hogy az oltás beadását követő öt hónapban ennyi ember halt meg. Nem miatta. Szóval nem leosztani kell, hanem összevetni a kettőt.
Ezért mondtam, hogy ez a 32 000 értelmezhetetlen, ami kijött, mert nem tudjuk, hogy mit számolt bele az utána meghalásokbòl. Feltehetően nem az összeset, mert ahhoz rettenetesen kicsi a szám.
2021. nov. 4. 19:54
16/20 anonim válasza:
Azt is linkeld be kérdező, hogy covidban hányan haltak meg. Köszi.
Spoiler: ennek a kamuszámnak, amit bedobtál, ennek a húszszorosa.
2021. nov. 4. 21:21
17/20 anonim válasza:
Amúgy érdekes ez a logika: amikor a covidnál leírják, hogy milyen egyéb betegségben szenvedett még az elhunyt, veritek az asztalt, hogy tuti nem a covid miatt halt meg igazából, hanem a betegsége miatt. Mert ugyi egy magas vérnyomás, lyukas fog vagy migrén nagyon halálos önmagában is...de megjelenik egy konteos, egyértelműen oltásellenes "író" tolljából, hogy oltás után ennyien meg annyian meghaltak az egyből igaz. Még ha a szerencsétlen balesetben hal meg, szerintetek akkor is az oltás miatt volt. Egyszerűen nevetségesen buták vagytok.
2021. nov. 4. 21:28
18/20 anonim válasza:
15 de ha így lenne akkor ennek a statisztikának semmi értelme sem lenne. Hiszen vagy 32000 vagy 377000 oltott halt meg abban az 5 hónapos periódusban. Illetve mivel az oltottak száma nem állandó ezért egy átlagos oltottszámmal kéne számolni az 5 hónapos periódusban. De úgy is sokszoros lenne a különbség. Ilyen alacsony szám legfeljebb akkor jöhetne ki ha a legtöbben a periódus végén oltatják be magukat de amit találtam grafikonon azon azt láttam hogy közel egyenletesen emelkedett az oltottak száma.
2021. nov. 5. 01:00
19/20 anonim válasza:
#18 Na ezért szeretném elolvasni az eredeti cikket, hogy vajon mit ír. Az angol cikkben azt írták, hogy az eredeti cikk arra a következtetésre jut, hogy érdemes oltatni, gondolom, hogy nem 5%-os halálozás mellett…
2021. nov. 5. 02:21
20/20 anonim válasza:
Mért nem hozzák nyilvánosságra? Mert általában olyan dolgot hoznak nyilvánosságra, ami az érdekeiket szolgálja. Ha jönne egy cikk, hogy 32ezer ember meghalt, nyilván X ember mégsem oltatna, pedig az a cél, hogy minél több embert rávegyenek. Szerintem ez az oka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!